Prvo međunarodno priznanje za Music Awards Ceremony (MAC)

0
43

MAC je osvojio prvo međunarodno priznanje.

Prvo međunarodno priznanje za Music Awards Ceremony (MAC)

Manifestacija Music Awards Ceremony ovenčana je u Milanu prestižnim međunarodnim priznanjem BEA (Best Event Awards). Kreativnost, inovacije i regionalni značaj događaja bili su presudni kriterijumi da se MAC nađe među dobitnicima nagrada u oštroj konkurenciji manifestacija iz 30 zemalja sveta. MAC je jedinstvena regionalna ceremonija koja objedinjuje dodelu priznanja i nastupe izvođača kroz najsavremeniji muzičko-scenski izraz i vrhunsku scensku produkciju. Osvojila je treće mesto u kategoriji “Muzički događaj”.

MAC 2019: Četvoročasovni spektakl u Štark areni, nastupi najvećih zvezda regiona

Globalno takmičenje na kome se biraju najbolji događaji godine i najbolje lokacije, organizuje ADC Group. Ovo je bila 14. po redu dodela priznanja, u okviru Bea World festivala, međunarodnog festivala događaja i komunikacija (The International Festival of Events and Live Communication). Žiri koji je odlučivao o nagradama bio je sastavljen od vrhunskih profesionalaca u sferi marketinga i komunikacija, odnosno donosilaca odluka u najvećim svetskim multinacionalnim kompanijama kao što su Oriflame; Lavazza; Lego; Airbus; Ferrari; Bayer…

MAC: Produkcija raskošnija i od Evosonga
Prvo međunarodno priznanje za Music Awards Ceremony (MAC)

U ime manifestacije Music Awards Ceremony, nagradu je na BEA ceremoniji primio Milenko Škarić. On je osnivač i vlasnik kompanije “Skymusic”, u čijoj se organizaciji i produkciji održava MAC.
– Ovo je prvo međunarodno priznanje za MAC i jako smo srećni. Ponosan sam na ceo tim “Skymusica” koji je verovao u ideju da je moguće ujediniti region jednim muzičkim događajem na najvišem produkcijskom nivou. Konkurencija u Milanu je bila jaka. Nadmetali su se muzički događaji iz gotovo svih zemalja sveta, ali žiri je prepoznao naš kvalitet. Ovo priznanje nam je ujedno i podstrek da sledeće godine budemo još bolji! – rekao je Škarić.

JK premijerno na MAC 2019 izvela pesmu “LaJK”

Manifestacija MAC ušla je nedavno i u finale izbora za još dva međunarodna priznanja – Eventex i German Brand Awards. Proglašenja pobednika ta dva takmičenja biće održana u martu i u junu 2020. godine.

Foto: MAC

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde