Prvi Wine Garden u Botaničkoj bašti 15. i 16. juna

0
146

Beograd će sredinom juna postati bogatiji za još jednu zanimljivu manifestaciju.

Prvi Wine Garden u Botaničkoj bašti 15. i 16. juna

Prvi Wine Garden održaće se u prelepom ambijentu Botaničke bašte, jednom od najlepših prostora centra grada, 15. i 16. juna. Kako navode organizatori, Botanička bašta će prvi put otvoriti svoja vrata za održavanje jednog ovako atraktivnog događaja.

Treći Vinski maraton 21. septembra na Paliću, počele prijave

U skladu sa izuzetnim okruženjem i atmosferom koju, u letnjim danima, pruža ova divna zelena oaza, Wine Garden će tokom trećeg junskog vikenda doneti karnevalski duh palićkog Vinskog maratona – koncerte; vrhunska vina; probrane sireve; vinske radionice; trke u kotrljanju buradi… i još pregršt dobre zabave uz muziku i gastronomske specijalitete.

Vrata Botaničke bašte će biti otvorena za sve posetioce od 14 do 22 časa, kada će biti u prilici da uživaju u brojnim i neuobičajenim sadržajima. U centralnom delu bašte biće izložena pre svega vrhunska vina, koja će posetioci moći besplatno da degustiraju do 19h, uz laganu šetnju kroz baštu. Takođe će se služiti probrani sirevi i drugi ukusni zalogaji, a u toku dana će biti organizovane i interesantne vinske radionice, filmske promocije, najave i još puno zabavnih sadržaja, koji će učiniti da letnje popodne protekne u sjajnom raspoloženju i provodu.

Održan drugi Vinski maraton: Najlepša razglednica Palića
Prvi Wine Garden u Botaničkoj bašti 15. i 16. juna
Lena Kovačević, Foto: Promo

Pored dnevnih programa obe večeri će biti začinjene i odličnim koncertima koji će se savršeno uklopiti u ambijent i atmosferu. Nakon brojnih nastupa u Srbiji i inostranstvu, najavljenog albuma i uspešnih singlova “Cafe” i “Dubine”, u subotu 15. juna od 20h koncert će održati Lena Kovačević. Pevačica će to veče pretvoriti u fantastični muzički ugođaj, jer će pored svojih, pevati i hitove domaće i svetske muzičke scene.
– Dragi prijatelji, dobrodošli na rajsko ostrvo u srcu grada, gde vas čeka fantastična atmosfera i raznovrstan muzički repertoar koji vas neće ostaviti ravnodušnim! – poručuje Lena.

Spot Lene Kovačević za pesmu “Dubine”

A u nedelju 16. juna, takođe od 20h, koncert će održati mladi, sve popularniji Balkan-soul autor Marko Louis. Njegova muzika je kombinacija modernih i tradicionalnih zvukova, a Markov pečat su truba i duvački instrumenti.
– Nastupi u Beogradu su za mene uvek nešto posebno! Ovde je sve počelo i ovde živim! Trudim se da, kada nastupam u Beogradu, to bude neki lep povod i razlog za druženje. Nisam ni sanjao da ću dobiti priliku da nastupim u ambijentu Botaničke bašte! Zato se posebno radujem i sa nestrpljenjem iščekujem da podelim svoju muziku sa publikom na Wine Gardenu u ovom unikatnom ambijentu – rekao je Marko.

Marko Louis promovisao treći solo album “Euridika”
Prvi Wine Garden u Botaničkoj bašti 15. i 16. juna
Marko Louis, Foto: Promo

Prodaja karata počinje 8. aprila preko prodajnih mreža Tickets.rs (Ex Eventim), DD Tickets i Gigstixa. U cenu karte od 1.000 dinara po danu ulaze svi dnevni programi i večernji koncerti. Biće omogućen izlazak i povratak uz narukvicu, koja se dobija na ulazu. Zbog maksimalnog ugođaja i posebnosti prostora broj karata je limitiran.

Organizator je Udruženje Vinski maraton, a uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija; Parka Palić; Turističke organizacije Srbije; Turističke organizacije Beograda; Privredne komore Srbije; i Botaničke bašte “Jevremovac”.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde