“Exit Leto Ljubavi”: Rambo Amadeus i S.A.R.S. otvorili prvi “Sea Star” festival u Umagu

0
204

Sea Star festival prvi put se održava ove godine od 25. do 28. maja, a nulto veče obeležio je sjajni vatromet, nastup Ramba Amadeusa, grupe S.A.R.S. i drugih.

seastar-rambo promo
Rambo Amadeus, Foto: Promo

“Exit” je zvanično otvorio svoje kapije ove godine pod sloganom “Exit Leto ljubavi”, i to Sea Star festivalom; koji se prvi put održava u Umagu, a koji je sinoć svečano otvoren u rizortu “Stella Maris”.

„Sea Star“ festival zatresao Umag

Festival je otvoren dočekom biciklista iz Novog Sada, koji su put Umaga na rutu dugu 660 kilometara krenuli u ponedeljak, a čija je akcija bila isključivo humanitarnog karaktera.

Sea Star festival
Biciklisti iz Novog Sada stigli su u Umag, Foto: Promo

Završnica ceremonije otvaranja festivala bila je u 23 časa, kada su se prisutnima uz spektakularni vodeni hologram, obratili vaterpolo reprezentativci iz četiri zemlje regiona i poslali poruku ljubavi i prijateljstva. Nakon toga nad Umagom je zagrmeo vatromet, i Sea Star festival je zvanično otvoren!

Exit: Pet nominacija za festivalske „Oskare“
Sea Star promo
Veličanstven vatrometna otvaranju Festivala, Foto: Promo

Iako prvo veče “Sea Stara” samo po sebi nije bilo natrpano izvođačima, već je bilo lagano zagrevanje za sjajan program i žurku koja tek sledi tokom vikenda, Rambo Amadeus uveo je publiku na svoj način u morsku ludnicu, a muzički program nultog dana upotpunili su i grupa S.A.R.S, “Kandžija i gole žene”, “Kawasaki 3P” i drugi.

Exit pokreće zimski festival na olimpijskoj Jahorini
seastar1- promo
Slogan festivala ove godine je – “Exit Leto ljubavi”, Foto: Promo

“Mejn stejdž” večeras se priključuje festivalu, a glavne zvezde večeri biće čuveni “The Prodigy”; za koje se očekuje da će kao i do sada sa publikom napraviti još jedan nezaboravni spektakl.

Počela registracija za najpovoljnije ulaznice za Exit 2018.

Budući da su paketi ulaznica rasprodati, večeras se u Umagu očekuje oko 20.000 ljudi, kako je najavljeno iz organizacije. Podsetimo, Sea Star festival u Umagu održava se od 25. do 28. maja i uvod je u srce festivala – novosadski “Exit” na Petrovaradinu. Posle toga će uslediti već tradicionalno zatvaranje u okviru “Sea Dance” festivala u Budvi.

“Exit Leto ljubavi” je pred nama.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde