Prvi “Porodični vikend” u Kombank dvorani 2. i 3. juna

0
159

Zabava za celu porodicu u renoviraom Domu sindikata organizovaće se svakog prvog vikenda u mesecu.

porodični vikend u kombank dvoraniPrvi “Porodični vikend” u Kombank dvorani zakazan je za subotu i nedelju, 2. i 3. juna, od 10 do 17h. Najmlađi će sa svojim roditeljima moći da uživaju u celodnevnoj filmskoj avanturi uz najnovije naslove iz sveta animiranog filma. Među porodičnim filmovima je i uzbudljiva avantura “Čarobni princ”, koja dolazi od producenata čuvenog animiranog oskarovca “Šreka”.

Dvorana Doma sindikata postaje Kombank Dvorana
čarobni princ 21
Iz filma “Čarobni princ”, Foto: Promo

Najmlađe očekuju i besplatne kreativne radionice, a klinci i klinceze koji imaju Porodičnu karticu, uz kupljenu ulaznicu će na poklon dobiti “Mali Politikin Zabavnik” i kokice! A, njihovi roditelji/pratioci platiće dečju cenu ulaznica.

Porodična kartica
Porodicno-klubPorodična kartica se preuzima jednostavno – dolaskom na blagajnu Kombank dvorane. Potpuno je besplatna, a članstvo sa sobom ne povlači nikakve obaveze. Članstvo u Porodičnom klubu namenjeno je deci do 13 godina, koja će uz karticu ovog kluba ostvariti specijalne popuste prilikom kupovine bioskopske karte. I, uz svaku kupovinu ulaznice na poklon će dobiti kokice. Roditelj/pratilac, takođe, ostvaruje popust pri kupovini ulaznice za sve filmove preporučene deci do 13 godina. Popust za roditelje/pratioce važi svakog radnog dana do 17h, kao i za Porodični vikend, koji se održava svakog prvog vikenda u mesecu.
Iz filma "Čarobni princ", Foto: Promo
Iz filma “Čarobni princ”, Foto: Promo

Crtani film “Čarobni princ” (Charming) režirao je Ross Venokur. Ovaj kanadsko-američki crtać je sinhronizovan na srpski jezik. Glasove su animiranim junacima “pozajmili” Jelena Trkulja, Petar Strugar, Dušica Novaković, Jelena Jovičić, Iva Stefanović, Sara Jo i Zoran Cvijanović. U bioskopima širom Srbije na repertoaru će biti od 31. maja. U najavi za film piše:

Potraga za Jetijem: Crtać „Misija Katmandu: Avanture Neli i Sajmona“
Iz filma "Čarobni princ", Foto: Promo
Iz filma “Čarobni princ”, Foto: Promo

– Svi znamo kako završavaju klasične bajke. Pepeljuga se udaje za princa na belom konju, Snežana takođe, a Uspavana lepotica se udaje za… isto princa na belom konju. A kako završava nova animacija producenata Šreka saznajte sami! Kao beba, princ Šarmer je blagosloven neodoljivim šarmom zbog kojeg se na njega sve žene lepe kao magnet. Svaka žena koju upozna se zaljubljuje u njega. Nakon što se nađe veren sa tri devojke, princ uz pomoć stranca odluči da krene u potragu za pravom ljubavi! Međutim, stranac Lenny krije veliku tajnu…

„Ukradena princeza“ od 3. maja u bioskopima Srbije

FILMSKI PONEDELJAK
Ponedeljak je u renoviranom Domu sindikata – Kombank dvorani rezervisan za popuste na filmsku zabavu. Pod nazivom “Filmski ponedeljak”, svakog prvog radnog dana u nedelji u novom ambijentu posetioci mogu ostvariti popuste na cenu karata za sve projekcije.
Filmr-klubZa sve posetioce omogućen je i besplatan Loyality program namenjen svim generacijama; Film klub (namenjen je svim ljubiteljima bioskopa i filmske umetnosti, koji od svog omiljenog bioskopa očekuju više); Porodični klub (namenjen je porodicama sa decom do 13 godina, a ostvaruje se popust za celu porodicu); Teen klub (namenjen je osobama od 14 do 19 godina i omogućava brojne popuste i pogodnosti za posetioce bioskopa); Senior klub (namenjen osobama starijim od 55 godina).

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde