Prvi Demo Fest u zemunskom klubu “Fest”

0
122

Demo Fest u Festu ZemunTokom novembra u zemunskom klubu ogranizovaće se svirke i nadmetanje demo bendova. Zainteresovani bi trebalo da iskoriste priliku koja im se pruža, jer možda je baš ovo prilika da se vinu u muzičke visine.

Klub “Fest” već decenijama podržava rokenrol i dobar zvuk. A, i dugo daje šansu mladim i perspektivnim muzičarima i bendovima da pokažu šta znaju. Sada organizuju Demo Fest, prvi put u svojoj istoriji.

Banjalučki Demofest nominovan za UK Festival Awards

– Imate bend? Želite drugima da pokažete šta znate i koliko možete uživo na bini? Prijavite se na prvi Demo Fest u “Festu”! – glasi poziv koji su uputili organizatori iz kluba.

A, svakog utorka od početka novembra, po nekoliko bendova će stati na binu ovog kultnog zemunskog kluba. Najbolji po mišljenju žirija ući će u finale. Za najbolje od najboljih obezbeđene su nagrade, koje su obezbedili “Pernod Ricard Serbia” i klub “Fest”.

Objavljen demo snimak pesme „Kad voliš“ u izvođenju Tošeta Proeskog

Sve što treba zainteresovani da urade jeste da osnovne informacije o bendu pošalju na Facebook stranicu kluba “Fest”. Više informacija možete dobiti na 063/700 81 50. “Fest” se inače nalaze u Zemunu, u Sportskom centru “Pinki”. Poslednjeg dana 1991. otvorio je prvi put svoja vrata gostima. Od tada pa do danas, trudili su se da pruže publici dobru zabavu i kvalitetnu klupsku svirku.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde