Supergrupa “Škrtice” objavila album prvenac na vinilnoj ploči

0
49

Srpska rock supergrupa “Škrtice”, koju predvodi Zoran Kostić Cane, objavila je debi album u decembru 2016. godine.

Supergrupa "Škrtice" objavila album prvenac na vinilnoj ploči
Foto: Facebook / Škrtice

Posle rekordne prodaje ovog izdanja na CD-u, izdavačka kuća “Lampshade Media” je udružila snage sa marketinškom agencijom “New Moment”, i objavila prvenac – na vinilnoj ploči! Pored legendarnog frontmena “Partibrejkersa” ostatak ove supergrupe čine članovi još nekih renomiranih domaćih bendova: Vladimir Kolarić Kole iz “Velikog prezira”; Boris Mladenović iz “Jarbola”; i Danilo Luković i Boško Mijušković iz “Straight Mickey and the Boyza”.

„Škrtice“ zatresle krcatu „Amerikanu“ i zagrejale emocijama i energijom

Supergrupa "Škrtice" objavila album prvenac na vinilnoj pločiKritičari su album opisali kao iskustvo koje je istovremeno psihodelično, sirovo, jako oštro, puno emocija i osvrta na život koji se dešava oko nas i u nama. Žanrovski gledano ovaj album spaja punk, hard rock, new wave, hard core i eksperimentalnu muziku. Ovakav spoj ne ostavlja ravnodušnim nikoga ko to čuje. Demistifikacija iluzija, dijagnosticiranje razočarenja i tinjajuće nade, melanholično, divlje, srčano, znojavo… i sa puno duha, srce ove petorice kuca isto – zajedno!

ZORAN KOSTIĆ CANE: Ja sam pećinar-roker

Pomahnitali bubnjevi, sa prelepim bas šarama… dve gitare koje se prepliću, bacaju iskre koje pale sve oko sebe… i pevač koji kopa po ranama koje nikad da zarastu. Oni vraćaju sjaj muzici i bude sva čula dovodeći slušaoca do katarzičnog stanja.
Vinilno izdanje ovog albuma možete pronaći u “Dallas Music Shopu”; “Metropolis Music Shopu”; “Delfi” knjižarama; kao i svim bolje opremljenim muzičkim prodavnicama.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde