Prva TV: Počinje snimanje mega hit serije “Pogrešan čovek”

0
607

Izuzetna dramska priča o sudbini samohrane majke bolesnog deteta i čoveka koji je zloupotrebio njenu mladost.

Prva TV: Počinje snimanje mega hit serije "Pogrešan čovek"
Petar Benčina i Bojana Stefanovic, Foto: Promo

Prva televizija i u ovu jesenju sezonu ulazi sa ambicioznim programskim sadržajem koji će po kvalitetu i raznovrsnosti biti po meri gledalaca svih uzrasta. Poznata po odličnom, pažljivo biranom i izuzetno gledanom domaćem serijskom programu, Prva je spremila za svoju publiku još jedan veliki hit – seriju “Pogrešan čovek”. Ovaj projekat okupio je vrhunsku regionalnu produkcionu i glumačku ekipu.

Prva srpska igrana web serija „Prva tarifa“ na sajtu Prve
Prva TV: Počinje snimanje mega hit serije "Pogrešan čovek"
Dara Džokić, Foto: Promo

Dara Džokić, Petar Benčina, Bojana Stefanović, Marko Nikolić, Gorica Popović, Ivana Roščić, Emir Ćatović, Dora Dimić Rakar, Damir Čuček, Dragan Petović Pele i još mnoge njihove kolege, poznati glumci, ulaze ovih dana ulaze u studio koji se nekoliko meseci gradio na periferiji Beograda. Svojom površinom i scenografijom može da se meri sa raskošnim holivudskim setovima.

Prva TV: Počinje snimanje mega hit serije "Pogrešan čovek"
Ivana Roščić i Emir Ćatović, Foto: Promo

Ova drama neće nikoga ostaviti ravnodušnim, kažu iz Prve TV. Serija prati priču samohrane majke šesnaestogodišnje tinejdžerke, koja mora da savlada svoj najveći strah i traumu kako bi se suočila sa davno zaboravljenim ocem njene ćerke, čovekom za kojeg veruje da ju je silovao pre 16 godina. On je sada jedini koji može da spase život njenom detetu.

„Ubice moga oca“ najbolja serija na festivalu FEDIS
Prva TV: Počinje snimanje mega hit serije "Pogrešan čovek"
Gorica Popović, Foto: Promo

Zoe je tinejdžerka, buntovnica, puna života, smrtno je bolesna i potrebna joj je transplantacija. Od trudnoće i Zoinog rađanja, njena majka Lea nikome nije rekla ko je zapravo otac deteta. Svih ovih godina pokušavala je da zaboravi svoju najveću traumu i čoveka koji je odgovoran za to i koji ju je napastvovao. Njena mržnja prema njemu je duboka i iskrena. Nikada se nije potpuno oporavila od te noći ali ovaj put nema izbora. Upravo je on jedini koji može da donira organ i spasi bolesnu devojčicu. Ali, kako život uvek piše nepredvidlve priče, tako će i Leina potraga za ocem deteta pokazati da svaka priča ima dve strane…

Glumac Marko Živić režira porodičnu seriju „Enter“
Prva TV: Počinje snimanje mega hit serije "Pogrešan čovek"
Petar Benčina i Emir Ćatović, Foto: Promo

Snimanje počinje 6. avgusta, u dva studija na površini od 3.000 kvadratnih metara. Za scenografiju je zadužen proslavljeni scenograf Goran Joksimović Joksa, koji je radio i velelepnu scenu Evrosonga 2008. kada se održavao u Beogradu. Kreativni producent i scenarista serije “Pogrešan čovek” je Jelena Veljača, glumica i scenaristkinja brojnih uspešnih serija – “Larin izbor”; “Prava žena”; “Vila Maria”… Tim reditelja čine kreatori vrhunskih filmskih i serijskih ostvarenja – Dejan Zečević, Slobodan Skerlić, Ivan Pavličić, Goran Rukavina i Kristijan Milić.

Snima se: „Žigosani u reketu“, priča o košarci, ljubavi i prijateljstvu

Šta je majka spremna da uradi za svoje dete i šta može žena da uradi kad voli pogrešnog čoveka, saznaćemo ove jeseni na Prvoj televiziji.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde