Prva TV: Od 17. septembra tri domaće serije – “Pogrešan čovek”, “Istine i laži 2”, “Urgentni centar 2”

0
1178

Prva televizija odlučila je da ove jeseni obraduje svoje gledaoce sa tri “domaćice” – domaće serije. Nove epizode startovaće u ponedeljak, 17. septembra.

domaće serije Prva TVTri domaće serije, koje će početiti da se emituju su “Pogrešan čovek”, “Istine i laži” (druga sezona), i “Urgentni centar” (druga sezona).
Serija “Pogrešan čovek” je novi projekat, ali sa Prve TV tvrde da će se gledaocima brzo podvući pod kožu. Prati dramatičnu i potresnu priču o sudbini samohrane majke bolesnog deteta i čoveka koji je zloupotrebio njenu mladost. Serija odgovara na pitanje šta kad je pogrešan čovek jedini koji može da vam pomogne, odnosno da li je onda pogrešan?

Prva TV: Počinje snimanje mega hit serije „Pogrešan čovek“

Prva TV: Od 17. septembra tri domaće serije - "Pogrešan čovek", "Istine i laži 2", "Urgentni centar 2"Majka šesnaestogodišnje tinejdžerke moraće da savlada svoj najveći strah da bi se suočila sa davno zaboravljenim ocem svoje ćerke, čovekom za kog veruje da ju je silovao pre 16 godina. Zoe je tinejdžerka, buntovnica, puna života… Smrtno je bolesna i potrebna joj je transplantacija. Od trudnoće i Zoinog rađanja, njena majka Lea nikome nije rekla ko je zapravo otac njene ćerke. Svih ovih godina pokušavala je da zaboravi svoju najveću traumu i čoveka koji je odgovoran za to. Njena mržnja prema njemu je duboka i iskrena. Nikada se nije potpuno oporavila od te noći, ali ovaj put nema izbora. On je jedini koji može da donira organ i spasi bolesnu devojčicu. Ali, kako život uvek piše nepredvidlve priče, tako će i Leina potraga za ocem deteta pokazati da svaka priča ima dve strane…

GORICA POPOVIĆ: Preko Fejsbuka dobila ulogu
gorica popović pogrešan čovek
Gorica Popović u seriji “Pogrešan čovek”, Foto: Promo

U glumačkoj postavi našli su se izuzetni glumci iz regiona: Ivana Roščić; Emir Ćatović; Dora Dimić Rakar; Bojana Stefanović; Petar Benčina; Marko Nikolić; Gorica Popović; Dara Džokić; Dražen Čuček; Branislav Lečić; Predrag Bjelac; Roko Sikavica; Bojana Gregorić…
– Više nemam osećaj premijere, već samo uzbuđenje. Mnogo puta sam pogledala trejler, bez ikakve treme se radujem prvom datumu prikazivanja – izjavila je scenaristkinja i kreativna producentkinja Jelena Veljača.

petar-bencina-i-emir-catovic
Petar Benčina tumači lik Mihajla Crnkovića, a Emir Ćatović igra njegovog brata Lazara Crnkovića Crnog, Foto: Prva TV

Režija je poverena Kristijanu Miliću, Goranu Rukavini, Ivanu Pavličiću, Dejanu Zečeviću, Slobodanu Skerliću i Nebojši Radosavljeviću Čupku. Serija će se emitovati radnim danima od 20h. Epizode će se istovremeno prikazivati i na hrvatskoj TV stanici RTL, takođe sa nacionalnom frekvencijom kao i Prva TV.

JANA MILIĆ ILIĆ: Jedva čekam emitovanje novih epizoda „Istine i laži“
foto promo istine i laži domaće serije
Ekipa serije “Istine i laži”, Foto: Promo

Druge dve serije su dobro poznate publici Prve televizije. “Istine i laži” su gledaoce osvojili prošle jeseni na prvo gledanje.
– Serija je u prvoj sezoni oduševila gledaoce Srbije i zabeležila ogroman, skoro neverovatan uspeh u kategoriji domaćeg TV programa. Odličan kasting, vrhunska produkcija, kao i vešto vođena priča, izdvojili su ovu seriju od sličnih programa. I, vrlo brzo po početku emitovanja, plasirali je u vrh gledanosti domaćih televizija! – navode u Prvoj TV.

foto promo istine i laži
Jana Milić Ilić, Stefan Buzurović, Sofija Rajović i Vladimir Kovačević, Foto: Prva TV

U drugoj sezoni pojaviće se novi likovi koji će još malo zabiberiti i zakomplikovati život glavnim junacima. Naravno, donoseći krajnje neočekivane zaplete i obrte. Osvrćući se na nepredvidivost serije, glumica Jelena Gavrilović je na to rekla: “Kardašijanovi su smešni za ono što će se dešavati u novoj sezoni”.

IVAN BOSILJČIĆ: Sada sam u fazi glumačke zrelosti
foto promo istine i laži
Zoran Pajić i Ljiljana Dragutinović, Foto: Prva TV

Glumačkoj postavi koju čine Jana Milić Ilić; Zoran Pajić; Jelena Gavrilović; Stefan Buzurović; Svetislav Bule Goncić; Vladimir Kovačević; Ljiljana Dragutinović; Feđa Stojanović; Sofija Rajović; Bojana Ordinačev; Žarko Stepanov; Dušan Kaličanin; Anja Mit i mnogi drugi, pridružuju i mlade snage – Ivana Dudić; Jelisaveta Karadžić; Kristina Jovanović; a pojačanje dolazi i od iskusnijih kolega Sofije Juričan koja će u novoj sezoni tumačiti lik Vanje (umesto Borke Tomović); pa Aleksandra Srećkovića Kubure i Miljenka Prljete. Režiju potpisuju Mihailo Vukobratović, Milan Konjević i Predrag Marković.

Ekipa serije „Istine i laži“ ponovo na okupu, snima se druga sezona
foto promo istine i laži
Stefan Buzurović i Svetislav Bule Goncić, Foto: Prva TV

Šta donosi druga sezona “Istine i laži”? Gledaoci će moći da prate priču godinu dana nakon događaja kojima se završila prva sezona. Većina glavnih likova je tu, ulaze i mnogi novi, slede novi obrti koje niko ne očekuje i koji će ponovo uzburkati živote TV junaka i njihove međusobne odnose. Autorska ekipa ističe da će druga sezona biti još uzbudljivija, ali za pojedinosti će svi morati da se strpe do početka emitovanja ove hit serije. Nove epizode prikazivaće se radnim danom od 20,45h.
Inače, serija “Istine i laži” je nastala po licenci veoma popularne argentinske serije “Graduados”, koja se sa ogromnim uspehom prikazuje i u nekoliko evropskih zemalja.

gl likovi urgentni centar donaće serije Prva TV
Marko Janjić, Ivan Bosiljčić, Tamara Krcunović i Ivan Jevtović u seriji “Urgentni centar”, Foto: Promo

Posle nekoliko godina od emitovanja prve sezone i velikog uspeha koji je postigla, stižu sveže, premijerne epizode druge sezone “Urgentnog centra”. I dalje će gledaoci pratiti uzbudljive, dramatične i potresne priče iz hitne medicinske službe. A, u kojoj se lekari, sestre, tehničari i kompletno osoblje bez pauze i predaha, bore da spasu ljudske živote.

Počelo snimanje druge sezone serije „Urgentni centar“
bosiljcic instagram urgentni centar2
Ekipa na snimanju “Urgentnog centra”, Foto: Printskrin Instagram / Ivan Bosiljčić

Svi oni zajedno 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, prolaze kroz dinamične situacije. Nekad su samo rutinski pregledi, a nekad će morati da se suoče sa pacijentima koji boluju od opakih i neizlečivih bolesti… ili sa nesrećnim slučajevima i drugim svakodnevnim životnim dramama koje balansiraju između života i smrti. Za to vreme svako od medicinskih radnika prolazi kroz svoju lični dramu. Svako od njih ima svoju privatnu priču, jer i oni su živi ljudi – zaljubljeni, usamljeni, sretni, nesretni, zdravi i bolesni.

PREDRAG MIKI MANOJLOVIĆ: Gluma je više od života, ona je život i smrt u jednom
katarina-ostojic-kaja-2-830x0
Pevačica Katarina Kaja Ostojić gostovala je u jednoj od novih epizoda “Urgentnog centra”, Foto: Promo

Serija “Urgentni centar” je adaptacija je američke hit serije “Emergency Room” (ER), gde je radnja smeštena u ordinaciju hitnog odeljenja bolnice u Čikagu. Jednog od glavnih likova, doktora Daga Rosa, tumačio je Džordž Kluni. U našoj verziji igra ga – Ivan Bosiljčić. Osim njega uloge tumače i Marko Janjić; Tamara Krcunović; Ivan Jevtović; Miodrag Dragičević; Dubravka Mijatović; Dragana Mićalović; Anja Alač; Branko Vidaković; Milica Janketić; Ivana Dudić; Nemanja Janičić; Predrag Miki Manojlović… Gostovaće u pojedinim epizodama i brojne ličnosti iz šou biznisa, pevači, voditelji… Serija će se emitovati ponedeljkom i utorkom u 22h.

E. A. / Izvor: Prva TV

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde