Od septembra prva srpska igrana web serija “Prva tarifa” na sajtu Prve

0
943

U Beogradu se snima prvi srpski web sitkom “Prva tarifa”, po scenariju Tadije Miletića. Režira Filip Čolović, a u glavnim ulogama su Marko Živić i Katarina Marković. Od septembra emitovaće se na sajtu Prve TV.

web sitkom prva tarifa prva tv, marko živić
Marko Živić igra taksistu, Foto: Promo

– Sajt Prva.rs poznat je po revolucionarnim poduhvatima, koji odmah i lako nađu put do publike, koja voli lepe, moderne, opuštajuće, kvalitetne i zabavne sadržaje. U skladu sa našim revolucionarnim duhom, ovog leta ne odmaramo, već pripremamo prvu web seriju u Srbiji, “Prva tarifa”. Gledaćete od jeseni na našem portalu – poručuju iz Prve TVSting 17. septembra u Kombank Areni

Marko Živić tumači lik taksiste, a Katarina Marković je frizerka, vlasnica salona. Igraju bivši bračni par, koji je na ratnoj nozi. Oboje sa svojim mušterijama vode urnebesne razgovore. A bivši supružnici se ne sastaju, ali često pričaju telefonom. Njihovi doživljaji, mušerije i situacije u kojime se nalaze su okosnica radnje serije. Svaka epizoda je priča za sebe, gde se prepliću situacije iz taksija i salona lepote, tako da će gledaoci pratiti dvostruku radnju, nabijenu humorom.

"Prva tarifa", web serija, Prva sajt
U frizerskom salonu uvek je živo i zanimljivo, Foto: Promo

“Prva tarifa” je kratki humoristički web format, nastao po uzoru na slične svetski poznate hit formate, poput “Karpul karaoke”. Trajanje epizode je između osam i deset minuta. Stil je brz, dinamičan i akcenat je na situacijama u kojima se protagonisti nalaze i na komediji samih karaktera.

Porodica Gruden: Ljubav i harmonija dvanaestoro dece druga Oskara

– Bogatstvo likova, radnje i brzog humora – odlike su koje “Prvu tarifu” čine zanimljivom i prijemčivom porodičnom svetu, ali i tinejdžerima. Jer, svako voli da se dobro nasmeje. Takođe, svako u tim situacijama može da prepozna ili sebe ili ljude iz bliskog okruženja – kažu o novoj seriji sa Prve televizije.

Hrvatice obradile svetski hit: Urnebesna verzija „Despacita“ za sve prevarene žene

Osim glumaca koji tumače glavne uloge, u seriji će se pojaviti brojni afirmisani glumci iz Srbije i regiona. Autorski tim projekta je sačinjen od mladih i perspektivnih autora, koji predvodi producent Nemanja Mićić ispred produkcijske kuće Omega, reditelj Filip Čolović, scenarista Tadija Miletić, kostimograf Nena Milovanović i drugi. Izvršna produkcija je VICE.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde