Promocija ploče grupe “Atheist Rap” u “Elektropioniru”

0
81

Članovi benda će kao zagrevanje za beogardski koncert organizovati promociju ploče.

Promocija ploče grupe "Atheist Rap" u "Elektropioniru"
Foto: Athest Rap split LP

“Atheist Rap” održaće veliki koncert “30 pesama za 30 godina” 7. decembra u SubBeernom centru. Biće to njihova proslava 30. rođendana. Ali, pre toga će se družiti sa novinarima, prijateljima i fanovima u “Elektropioniru” u petak, 8. novembra (18h). Promocija ploče biće prilika za druženje i svirku.

Završen Arsenal Fest 09: Eksplozivni nastupi za kraj
Promocija ploče grupe "Atheist Rap" u "Elektropioniru"

– Na meniju je: promocija ploče – novog split LP albuma koji su “Atheisti” objavili sa prijateljskim bendom “Defenders Of The Universe” iz Nemačke; glavni začin je mini svirka “Atheist Rapa” – bićete u prilici da uživo čujete njihovih šest novih pesama koje se nalaze na ovom zanimljivom izdanju; a kao šlag na ovoj “Atheist Rap” predslavljeničkoj promo torti jeste druženje sa prijateljima i fanovima! – najavljuju organizatori događaja u “Elektropioniru”.

17. BBF: Treće festivalske večeri više od 120.000 ljudi
Promocija ploče grupe "Atheist Rap" u "Elektropioniru"

Dugogodišnji prijateljski bendovi “Defenders Of The Universe” iz Nemačke i novosadski “Atheist Rap” krunisali su višegodišnju saradnju zajedničkim izdanjem. Objavili su split LP-album na kojem se nalazi sedam novih pesama “Defendersa”; i šest novih pesama “Ateista”.

Podršku ovom poduhvatu pružila je izdavačka kuća “SN-Rex” iz Štutgarta. Na ovom jedinstvenom izdanju svaki bend je obradio na svom jeziku po jednu pesmu iz ranijeg opusa drugog benda. Prvi objavljeni singl i spot sa ovog albuma je za pesmu “Ne bi bilo fer” na nemačkom jeziku u izvođenju momaka iz istočnog dela Baden Virtemberga.

Ulaz u “Elektropionir” (Cetinjska 15) na promociju ploče je besplatan… otvoren za sve… slobodan…

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde