“Promašaj”, novi singl Bojane Vunturišević

0
125

Nakon što je debitantskim solo albumom “Daljine” osvojila regionalnu muzičku scenu, Bojana Vunturišević donosi novi singl u izdanju “Bassivity Digital”.

"Promašaj", novi singl Bojane Vunturišević
Foto: Promo / Vedrana Vukojević

“Promašaj” je njena nova numera u kojoj progovara o instant prijateljstvima, ljubavnim razočaranjima i susretu generacija. Uvek svoja, šarmantna i emotivna… Bojana ne samo da je publiku oduševila vešću o izlasku nove pesme, već je najavila i skorašnju objavu sledećeg albuma.

– Poslednja u nizu pesama je “Promašaj”, koje sam napisala za drugi album. Za sada to izdanje nosi ime “Sama”. Pesma je lirički inspirisana jednim instant poznanstvom, prijateljstvom. Zvuči poznato, zar ne? Želela sam da kroz prizmu klasične ljubavne priče opišem momenat sadašnjice u kojoj smo okruženi instant prijateljima, instant odnosima. Tekst sam pisala zajedno sa čuvenom beogradskom dramaturškinjom, rediteljkom i pesnikinjom Minjom Bogavac – rekla je Bojana.

10. Bedem fest: Prvi nastup Bojane Vunturišević u Crnoj Gori

Muziku za pesmu “Promašaj” komponovala je sama pevačica, dok je u kreativni proces nastanka novog singla, uz svoje stalne saradnike, uključila i mlade snage domaće scene.
– Muzika je nastala tačno pre godinu dana na mom iPadu. Želela sam da najaktuelnije savremene elemente muzičke produkcije prilagodim svom muzičkom izrazu i ukusu. U tome su mi pomogli moj višegodišnji saradnik Ivan Mirković Bambi, koji potpisuje aranžman, kao i mlada nada domaće muzičke produkcije Luka Jovanović Luxonee, sa kojim sve više i više volim da radim – ističe poznata umetnica.

BOJANA VUNTURIŠEVIĆ: U stvaralačkom procesu sam vrlo sebična

Na isti način, prirodno se nametnuo i odabir saradnika koji su radili na ekranizaciji novog singla.
– Spot je režirao moj dugogodišnji saradnik Ivan Stojiljković. Kao i u muzičkom segmentu, i u video sektoru sam želela da svoju generaciju spojim sa onom koja je došla posle nas, sa takozvanim “klincima iz 90ih”. Tako je spot snimao mladi i veoma talentovani Luka Trajković – rekla je pevačica.
– U videu smo želeli da dočaramo sve što ja jesam tokom svih ovih godina. Okružena vrlo različitim ljudima koji zajedno sa mnom čine jednu kompaktnu i neodvojivu celinu. Kroz čitav spot provlači se simbol jabuke, kao znak sećanja na mog tatu kome ovaj video u potpunosti posvećujem – otkriva Bojana.

Lovefest 2019: U Vrnjačku Banju stižu i “Dubioza”, Bajaga, Senidah, “MAiKA”…

Pored novog singla Bojane Vunturišević, izdavačka kuća “Bassivity Digital” u narednih mesec dana predstaviće četiri nove pesme ženskih izvođača, regionalnih zvezda i onih koje će to tek postati.

PROMAŠAJ

Svaki osećaj za ljubav je kod mene tamno, ćao
Pokušaj tvoj pogrešan do bola, jao
Kada se setim šta si meni kao dao
Haos, haos, svi su tu, opori ukus i na kub
Davno svoja, ti više nisi svoj
Ja sam ničija, niko nije moj
Neću ništa s tobom, neću plan
U juče ne vraćam, ti si oduvan

Demoliraš za oproštaj
Iako znaš i znam da ti si promašaj
Demoliram tvoj osećaj i blokiram
Svaku pogrešku za pokušaj

(A ja, ja) Ne bih se ni ljubila
Ne bih ti ništa sad dopustila
Moji su dani mrtvog nemira
I tu te ne-ne-ne puštam

Nosi svoje poze roze, nebuloze
Nosi svoje poze roze, nebuloze
Nosi svoje fore kao biće bolje
Nosi svoje priče nosi sve

A sada stvarno možeš svuda, al’ više nemaš gde
A ja mogu, hoću, neću, mogu, neću sve
Mogu ti reći da je ovde kraj
Mogu bilo šta, baš bilo šta
Nanananana, šta god da kažeš čujem, nanana
Za našu priču pisala sam kraj
Ovo je zaključak, sad nije jasno ti šta

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde