Prolećnu turneju Lena Kovačević započela u Narodnom muzeju

0
58

Ulaznice za koncert su bile rasprodate odmah po objavljivanju prodaje.

Lena Kovačević održala je u utorak, 25. februara, veoma poseban koncert u Narodnom muzeju u Beogradu. Bio je ispunjen do poslednjeg mesta, a njime je pevačica započela svoju prolećnu turneju po Srbiji.
Zajedno sa svojim bendom izvela je hitove “Cafe”; “Požuri”; “Dubine”; “Samo da mi je”… kao i pesmu “San” u novom aranžmanu, koja će se naći u filmu “Nije loše biti čovek”.

“Kraj” – zajednička pesma Lene Kovačević i Marka Louisa

Pored domaćih hitova Lena je izvela nekoliko numera na engleskom i francuskom jeziku, koje su deo repertoara kada nastupa u inostranstvu. Publika je horski pevala refren pesme “Missing” (Everything But The Girl), i uživala u veoma emotivnom izvođenju hita Lare Fabian “Je suis Malade”.
Gost na koncertu bio je muzičar Marko Louis. Sa njim je Lena izvela njihov duet “Kraj”, što je bilo i prvo izvođenje uživo te pesme objavljene početkom godine.

“Cafe” Lene Kovačević u haus verziji objavljen u inostranstvu

Koncert u Narodnom muzeju je podržala platforma “Srbija stvara / Serbia Creates” čiji je Lena ambasador. Pevačica će se 3. marta družiti sa publikom na Kopaoniku; zatim 9. marta u Lajkovcu; 27. marta u Požarevcu… Lena Kovačević će 26. marta nastupiti kao gost na koncertu Marka Louisa u Kombank dvorani.

PR/Foto: Irina Duplevskaja

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde