“Profani” održali koncert za kraj školske godine

0
117

“Profani” su održali tradicionalni koncert u novobeogradskoj osnovnoj školi.

Školski bend Profani - OŠ Radoje Domanović
Školski bend “Profani” OŠ “Radoje Domanović”, Foto: Promo

Rok bend “ProFunny” (Profani) osnovali su direktor i nastavnici OŠ “Radoje Domanović” sa Novog Beograda. Grupa je 14. juna održala 11. put zaredom koncert za kraj školske godine. Ovog puta druženje je bilo u svečanoj sali škole, a ne u dvorištu.

The Pijamas
“The Pijamas”, Foto: Promo

Uprkos lošem vremenu na koncert je došlo više od 500 učenika sa roditeljima. A, bilo je i ljudi iz okolnih zgrada i blokova, jer su vrata škole bila otvorena za sve. Posebnu pažnju i oduševljenje dece izazvala je Dragana Mićalović, koja je došla da podrži koncert i druži se sa decom. Učenici škole su Draganu izabrali za omiljenu glumicu.

Braća Jelići iz „YU grupe“ na rok koncertu za kraj školske godine 
Bend 357 profani koncert za kraj školske godine
Bend “357”, Foto: Promo

Koncert je započeo svirkom najmlađeg srpskog benda “The Pijamas”, koji je izvodio popularne svetske hitove. Potom su na binu izašli “ProFunny”, koje predvodi direktor OŠ “Radoje Domanović” Goran Šobotović. Posle nekoliko kultnih rok hitova “Električnog orgazma”, “Discipline kičme”, “Riblje čorbe”… “Profanima” su se na sceni pridružili iskusni muzičari benda “357”. Oni su dodatno podgrejali atmosferu svirajući svoje najveće hitove.

Rok koncert „Profana“ za male maturante
Profani i YU grupa koncert za kraj školske godine
“Profani” i “YU grupa”, Foto: Promo

Koncert je dostigao vrhunac kada su se uz članove “Profana” stali braća Dragi i Žika Jelić iz “YU grupe”. Svi zajedno su izveli legendarne hitove “Od zlata jabuka”, “Mornar”, “Čudna šuma” i “Crni leptir”. Do kraja koncerta “Profani” su nastavili zajedno sa publikom da pevaju pesme Bajage, “Filma”, “EKV”, “Revolvera”… Za samu završnicu cela sala je pevala himnu škole “Nema povlačenja, nema predaje”.

Nastavnici, roditelji i učenici OŠ “Radoje Domanović” su na najlepši način proslavili uspešan završetak školske godine i početak raspusta.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde