“Proba za novo doba” – video edicija benda “Van Gog”

0
17

Tokom pandemije virusa korona članovi kultnog benda “Van Gog” poklonili su svojoj publici seriju “karantinskih” svirki sa ulica i studija. Vrhunac je bio martovski online koncert – u trajanju od čak 12 sati!

"Proba za novo doba" - video edicija  benda "Van Gog"

Đule, Srba i Dragan se vraćaju na već započetu trasu rokenrola “iza kulisa“ jednim novim, zanimljivim poduhvatom! U okviru nove video edicije “Proba za novo doba” oni su 27. oktobra u podne objavili na YouTube kanalu “Van Goga”, kao i na Fejsbuk i Instagram stranici, spot za pesmu “Više te ne volim ko pre”. Ova numera je odsvirana uživo na probi, a video su snimili sami članovi benda svojim mobilnim telefonima. Sirovi zvuk u spotu je autentični zvučni zapis trenutaka iz “dnevne sobe”. Podsetimo, “Više te ne volim ko pre” ponosno već godinu i po dana krasi deseti studijski album “More bez obala”.

Zvonimir Đukić Đule dobitnik nagrade “Strune od svetla”

U okviru ideje “Proba za novo doba”, bend će periodično iz svoje dnevne sobe u kojoj godinama živi stvarajući, uživo izvoditi pesme, kako to sami kažu odsvirane “na keca”. A, sve sa željom da ljudima makar na trenutak, u nedostatku velikih koncerata, ulepšaju boravak kod kuće.

Trojka u sastavu gitara (Đule), bas gitara (Dragan) i bubanj (Srba) će svojom video edicijom “Proba za novo doba”, povesti publiku na jedno potpuno novo, inspirativno muzičko putovanje, tragom svoje set liste.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde