PRiZnanje 2019 za Beogradsku filharmoniju

0
80

Filharmonija je brend koji se voli! To je sada i zvanično potvrđeno.

PRiZnanje 2019 za Beogradsku filharmoniju
Jelena Milasinovic, PR menadzer Beogradske filharmonije, primila je nagrade PRiZNANJE 2019, Foto: Promo

Beogradska filharmonija dobitnik je dve nagrade koje dodeljuje Društvo Srbije za odnose sa javnošću. Na konkursu za 22. dodelu godišnjih nagrada PRiZNANJE 2019, Filharmonijski koncerti za bebe su nagrađeni u čak dve kategorije – za Brend PR i Komunikaciju društveno odgovornih projekata. Nagrade su uručene Jeleni Milašinović, PR menadžeru Beogradske filharmonije.

Filharmonijski piknik na Ušću: Diznijeva fantazija uživo za 50.000 ljudi 23. juna

Hit projekat koji je obeležio sezonu 2018/19 snažno je doprineo da se Beogradska filharmonija ustoliči kao brend koji se voli. Kao jedinstveni centar edukacije i mesto gde se prave prvi koraci u upoznavanju sa klasičnom muzikom, Filharmonija neguje svoju publiku od samog početka i razvija dugotrajan odnos sa celokupnom zajednicom. Koncertići za bebe Beogradske filharmonije postali su nova tačka susreta kroz projekat koji je povezao publiku sa institucijom, brend sa javnošću, kao i zaposlene sa njihovom kućom.

Koncerti za bebe: Simfonija uspavanki oduševila najmlađu publiku

– Ovaj projekat, koji je mnogo više od projekta za sve nas u Beogradskoj filharmoniji, dobio je dve nagrade u kategorijama brend PR i komunikacija društveno odgovornih projekata. Hvala! 🙌 Pored beskrajnog zadovoljstva koji su nam koncertići za bebe pružili, srećni smo što ih je struka, Društvo Srbije za odnose s javnošću, prepoznala kao primer dobre prakse i što smo inspiracija drugim institucijama kulture da planiraju “bejbi frendli” programe! – napisali su iz Beogradske filharmonije na svom Facebook profilu.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde