PRilika 2017: Kada komunikacija postane umetnost

0
221

Deveta po redu konferencija Društva Srbije za odnose sa javnošću o najnovijim trendovima u struci održaće se 6. decembra u Beogradu.

Jedna od najpopularnijih regionalnih strukovnih PR konferencija, PRilika, održaće se 6. decembra u klubu “Just and Lobby”. Tradicionalno je organizuje Društvo Srbije za odnose sa javnošću.

PRilika2017Deveto izdanje konferencije okupiće neke od najpoznatijih međunarodnih i domaćih stručnjaka iz oblasti tehnologije; komunikacija; dizajna; i odnosa s javnošću koji će govoriti o globalnim trendovima. A, učesnicima će predstaviti aktuelna dešavanja i pravce razvoja samih komunikacija.

Besplatan seminar Soft Skills Academy za studente u novembru u Novom Sadu

– Na prethodnoj konferenciji učesnicima smo predstavili primenu tehnologija kao što su VR, AR, interaktivni bilbordi. Ove godine komunikacije posmatramo kao svojevrsnu umetnost, što vešti praktičari ove struke svakodnevno dokazuju. Umetnost komuniciranja sagledaćemo kroz aspekte vizuelnog, umnog, verbalnog, emotivnog i posmatrati kako svaki segment utiče na promenu i unapređenje odnosa sa ciljanim javnostima. Prateći dosadašnju tradiciju konferencije, i ove godine smo okupili veliki broj renomiranih stručnjaka. Oni će zajedno ovaj događaj učiniti vrhunskom prilikom za kvalitetan dijalog, razmenu regionalnog iskustva i međusobnog povezivanja kolega – izjavila je Jelena Šarenac, predsednica Upravnog odbora DSOJ.

PRilika2017
Foto: Društvo Srbije za odnose s javnošću

Ovogodišnja konferencija ima slogan “Umetnost komunikacije”. Baviće se temama koje obuhvataju oblast dizajna, tehnologije, neuronauke i kreative. A, sve to u cilju (boljeg) razumevanja kako komunikacija funkcioniše u 2018. Kao i kakva nas transformacija u komunikaciji očekuje narednih godina.

BG Media festival od 1. do 3. decembra

Slvimir Stojanović Foto: Olja Stojanovic
Slvimir Stojanović Foto: Olja Stojanovic

Među učesnicima ove godine publika će imati prilike da čuje Slavimira Stojanovića, poznatog beogradskog dizajnera. On je od izdavačke kuće Taschen uvršten među 100 najuticajnijih grafičkih dizajnera današnjice. Zatim, Milku Forcan, jednu od DSOJ osnivača i senior konsultanta; Barta de Vries, predsednika IPRA i dugogodišnjeg direktora najstarije holandske PR agencije “Holander van der Mej”; José Cordeira, međunarodnog saradnika Svetske akademije nauka i umetnosti, izvršnog direktora Ibero-američke Futurističke mreže (RIBER), direktor projekta Millennium Project i HumanitiPlus i osnivača fakulteta Univerziteta Singulariti u istraživačkom parku NASA; Natašu Đukanović, direktorku marketinga u kompaniji DoMEn, koja je svojom filozofijom doprinela razvoju kompanija u tri različite oblasti poslovanja – avioindustriji, bankarstvu i internet biznisu; Radomira Markovića, priznatog eksperta za društvene mreže i elektronske medije, voditelja i urednika popularne televizijske emisije “eTV”; Maxima Behara, bivšeg predsednika ICCO i osnivača PR agencije M3 Communication Group, trenutno najuspešnije agencije u Bugarskoj; prof. dr Vesnu Damnjanović, osnivača i direktora svetskog takmičenja u rešavanju studije slučaja – Belgrade Business International Case Competiton-a koje je ranigrano među top 12 u sveta; Predraga Milićevića, rukovodioca sektora marketinga i komunikacija Registru nacionalnog internet domena Srbije.

„Oglasi za život“: Poznati pomažu izgradnju dečje bolnice, uključi se i ti u akciju

Panel diskusiju sa temom “Iskustva i izazovi lobiranja u regionu” moderiraće Dejan Novaković, direktor Adriatic Council sa gostima iz regiona: Rašeljka Maras, Hrvatska i Dominika Švarc, Slovenija.

Više o konferenciji pogledajte na sajtu prilika.pr.org.rs.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde