PRilika 2018: “Umetnost komunikacije” 22. novembra u hotelu “Hilton”

0
138

Jubilarna, deseta po redu konferencija PRilika biće organizovana u beogradskom hotelu “Hilton” u četvrtak, 22. novembra.

PRilika 2018: "Umetnost komunikacije" 22. novembra u hotelu "Hilton"Ovogodišnja konferencija sa sloganom “umetnost komunikacije” baviće se temama koje obuhvataju oblast dizajna, tehnologije, inovacije, etike u komunikacijama, festivalima regiona, merenja uspešnosti PR kampanja… a sve to u cilju (boljeg) razumevanja kako komunikacija funkcioniše u 2018. godini i kakva transformacija u komunikaciji nas očekuje narednih godina.

PRilika 2017: Kada komunikacija postane umetnost

– Ove godine želimo da kolegama čitavog regiona predstavimo aktuelne trendove i pravce razvoja komunikacija. Informacione tehnologije imaju fundamentalan i sve snažniji uticaj na način ljudske komunikacije. Mi kao profesionalci moramo da znamo da li smo na pravom putu. Koji su to kanali koje treba da razvijemo, koja je uloga kreativnosti u PR-u i gde se u ovom trenutku razvoja integrisanih komunikacija nalazimo? Ovo su pitanja na koja ćemo pokušati da pružimo odgovore – navode organizatori, Društvo Srbije za odnose s javnošću (DSOJ).

STANKO CRNOBRNJA: Među mojim studentima je mnogo kreativnih, maštovitih i talentovanih mladih ljudi

PRilika 2018: "Umetnost komunikacije" 22. novembra u hotelu "Hilton"PRilika je međunarodna konferencija DSOJ koja je za prerasla u tradicionalni godišnji skup stručnjaka iz oblasti odnosa s javnošću. Tokom proteklih godina, u konferenciji PRilika učestvovalo je skoro 3.000 poslenika odnosa s javnošću, predavača i sponzora. Oni su zajedno ovaj događaj učinili vrhunskom prilikom za kvalitetan dijalog, razmenu regionalnog iskustva i unapređenje standarda struke. Učesnike i satnicu programa možete naći OVDE.

Direct Media Academy: Kako se snovi pretvaraju u realnost

Društvo Srbije za odnose s javnošću, sedmi put će, u okviru godišnje konferencije PRilika 2018, organizovati i nacionalno studentsko takmičenje iz oblasti komunikacija i odnosa s javnošću. Cilj takmičenja je da ponudi mogućnost studentima da, kroz rešavanje studije slučaja, prošire svoja znanja, praktično ih primene i testiraju kroz kreativno rešavanje zanimljivih poslovnih situacija i izazova iz oblasti komunikacija i odnosa s javnošću. Za finaliste takmičenja biće obezbeđene nagrade.

Preminuo Boris Trivan, glavni i odgovorni urednik portala NOIZZ

PRilika 2018: "Umetnost komunikacije" 22. novembra u hotelu "Hilton"Konferencija PRilika je do sada ugostila mnoge međunarodne i lokalne/regionalne stručnjake koji su podelili svoje znanje i iskustvo sa publikom (Don W. Stacks, profesor komunikacija na Univerzitetu Majami; Christoph Ginisty, Senior direktor – direktor digitala u FTI Consulting EU; Nick Andrews, senior potpredsednik & senior Partner u Fleishman-Hillard; Yogesh Joshi, predsednik Nacionalnog udruženja poslovnih komunikatora Indije (ABCI); Jose Cordeira, suosnivač Singularity University; Scott Fahlmann, IT naučnik na Carnegie Mellon Unverzitetu profesor Univerziteta Singularity iz Amerike; Lazar Džamić, Kreativni Strateg Google ZOO EMEA; Teodora Migdalovici, CEO u Alternativna škola za kreativno mišljenje / Lions festivals u Rumuniji; Anđelko Trpković, Izvršni direktor Publicis One Srbija; Arun Sudhaman, Predsednik i glavni urednik, Holmes Report; Nadav Avian, Global PR Lead @ Viber, Brian Lott, Predsednik MEPRA i izvršni direktor za komunikacije kompanije Mubadala).

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde