“Priče i pesme” Zorana Kesića deveti put u Novom Sadu 17. novembra

0
114

Nakon brojnih gradova u kojima je sa ovom predstavom gostovao, Zoran Kesić se opet vraća u Novi Sad.

"Priče i pesme" Zorana Kesića deveti put u Novom Sadu 17. novembra

U Pozorištu mladih 17. novembra (20h) on će izvesti “Priče i pesme” – deveti put. Kako je Kesić rekao, u Novom Sadu se odlično oseća i u ovom gradu je ostvario najbliži kontakt sa publikom. Nada se – i ona sa njim.
“Priče i pesme” su humoristička priredba koja kombinuje elemente stand-up komedije, pozorišta, improvizacije, kabaretskog programa sa izvođenjem songova i interakcije sa publikom.

Zoran Kesić
Foto: Facebook / 24 minuta sa Zoranom Kesićem
ZORAN KESIĆ: Kamo sreće da ima više emisija u kojima se kritikuje vlast

Zoran Kesić, jedno od najpoznatijih TV lica u Srbiji i cenjeni satiričar i humorista, autor je kompletnog scenarija za svoj nastup.
– A, što samo po sebi nije garant kvaliteta, ali je bar garant da je sve njegovo i da ga niko neće tužiti za plagijat i krađu. Izuzev dela priče o korupciji. Tu se malo umešao i “Njuz Net”, ali nemojte im to reći, nisu plaćeni za ovo. U svojoj priredbi, Kesić na zabavan, satiričan i oštar način obrađuje teme poput politike, korupcije, religije, nacionalnih mitova, penzionera, muško-ženskih odnosa, umetnosti, medija, društvenih mreža i mačaka. Kesić se poigrava sa stereotipima, balansira na granici politički korektnog, ne plašeći se da u satiričnom maniru otvori i najbolnije teme – navodi se o predstavi “Priče i pesme”.

Sistemski rep hit Zorana Kesića – “Brže, jače, bolje”

Nijedno izvođenje ove predstave nije isto. Svako je protkano novim detaljima iz okoline i svakodnevnice u kojoj se nalazimo, koje umetnik veoma dobro ažurira i obrađuje na njemu svojstven, krajnje duhovit i satiričan način. Na osnovu toga se i njegove priče i pesme, svakim novim nastupom, proširuju i obogaćuju. Tako ova priredba dobija formu živog, rastućeg, menjajućeg organizma.

Tokom priredbe Zoran Kesić priča i peva. Otuda i genijalni naziv programa “Priče i pesme”. Ko bi se toga dosetio? Pa Kesić!

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde