Preminuo glumac Bogoljub Mitić Đoša

0
295

Bogoljub Mitić Đoša, popularni glumac koga publika najviše pamti po ulozi iz serije “Porodično blago”, preminuo je noćas u Beogradu od srčanog udara u 49. godini.

Bogoljub Mitić ĐošaVest o tome da je popularni glumac preminuo potvrdio je direktor leskovačkog pozorišta, Stanislav Grujić, prenosi portal Žena. On je rekao da mu je tužnu vest javio Predrag Smiljković, poznatiji kao Tika Špic. Bogoljub Mitić je preminuo od posledica srčanog udara.

Svoj glumački talenat pokazao je u mnogim ostvarenjima, i to uprkos tome što nakon srednje škole nije upisao glumu. Vodio se kao glumac amater, ali ga to ni na koji način nije sprečilo da pokaže svoj raskošni talenat u ostvarenjima poput “Porodično blago”, “A sad adio”, “Agencija za SIS”, “Seljaci”, i mnogim drugim ostvarenjima. Bio je i učesnik šou-programa “Tvoje lice zvuči poznato”.

Mitić je bBata Đoša ostaće zasigurno upamćen kao jedan od izuzetno duhovitih srpskih glumaca, koji je svojim doskočicama, spontanošću i vedrim duhom zasmejavao sve. Bio je vrhunski majstor u pričanju viceva.

Bata Đoša je bio oženjen i iza sebe je ostavio suprugu i dve ćerke.

E. A. / Izvor: Žena

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde