Premijera u BDP: “Crna kutija” 3. novembra

0
373

Na Novoj sceni Beogradskom dramskog pozorišta održaće se u petak, 3. novembra, premijera predstave “Crna kutija”, u dramatizaciji Ane Đorđević i režiji Andreja Nosova.

crna kutija bdpKomad “Crna kutija” inspirisan je italijanskim hit filmom “Savršeni stranci” Paola Đenovezea iz 2016. godine. Predstava u BDP rađena je u koprodukciji sa Beoartom. Autorsku ekipu čine scenograf Tamara Branković; kostimograf Dara Mihajlović; kompozitor Draško Adžić; a saradnik na tekstu bio je glumac Andrej Šepetkovski. U predstavi igraju: Nataša Marković, Ljubinka Klarić, Petar Benčina, Ivan Zarić, Nemanja Oliverić, Ivana Nikolić i Miloš Timotijević.

Premijerom muzičkog spektakla „Zojkin stan“ otvorena nova sezona BDP

crna kutija bdp klaric bencina marković
U predstavi “Crna kutija” igraju i Ljubinka Klarić, Petar Benčina i Nataša Marković, Foto: BDP

Zajednička večera sedmoro dugogodišnjih prijatelja pretvara se u okupljanje u kom se zavisnost od moderne tehnologije pretvara u igru istine. Pametni mobilni telefoni – razgovori, poruke, komentari na društvenim mrežama svakog od njih, na početku igre radi, postaju svima dostupni. Ali, kako veče odmiče oni otkrivaju koliko malo znaju jedni o drugima. Sve jedno da li su bliski prijatelji, bračni drugovi ili samci.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde