Premijera predstave “Sex bomb” 1. marta u Pozorištu “Slavija”

0
902

sex bomb plakatVoditeljke kviza “Slagalica” zajedno na “daskama koje život znače”.

U Pozorištu “Slavija” biće 1. marta (20h) beogradska premijera komedije “Sex bomb”. Mnogi se sećaju da je jedna od najpopularnijih predstava 2000. godine bila upravo “Sex bomb”, rađena po motivima brodvejskog mjuzikla “Volim svoju ženu”. Ovo je rimejk, u novom ruhu i sa novim glumcima.

Kontakt 2018: Muzička konferencija od 21. do 23. marta uz sjajne koncerte

– Predstava “Sex bomb” će vas nasmejati do suza. U njoj dva prijatelja nagovaraju svoje supruge da pristanu na promenu partnera. Kada uz veliku muku to i uspeju nastaje prava noćna mora za njih dvojicu. Jer, supruge uzimaju stvar u svoje ruke! – glasi najava za ovu komediju.

sex bomb
Glumci predstave “Sex bomb”, Foto: Promo

Režirao je Rade Vukotić, koji potpisuje i adaptaciju teksta. U komadu igraju Marija Veljković, Kristina Radenković, Đorđe Nikolić David i Nikola Ivačkov.

Gangula u krimi komediji: Nova filmska rola Aleksandra Šapića
Sex bomb Nikola i Kristina Radenković
Nikola Ivačkov i Kristina Radenković, Foto: Promo

Prvi put zajedno na pozorišnim daskama biće Marija i Kristina, glumice i poznate voditeljke najpopularnijeg domaćeg kviza “Slagalica”. Koleginice i drugarice imaju i na YouTube-u kanal za trudnice, a sada će se publici predstaviti i u novom projektu. Kristina je rekla da joj nije bilo teško da savlada koreografiju, jer je godinama igrala džez balet. Marija je napomenula da je koreografija zahtevna, a u prilog tome dodaje:

Sex bomb Marija Veljković i Đorđe Nikolić David
Marija Veljković i Đorđe Nikolić David, Foto: Promo

– Pa, eto, mene Đorđe David treba da nosi na ramenima! Kada me je prvi put podigao na probi, nije mi bilo svejedno, uplašila sam se. Vremenom sam postala mnogo sigurnija. Nadam se da će se publici dopasti predstava i da će se dobro zabaviti.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde