Premijera filma “Izvan granica realnosti” sa Bikovićem i Banderasom 2. maja u Kombank dvorani

0
320

izvan granica realnosti biković banderasUskoro u bioskope širom Srbije stiže ruski film u kojem glavne uloge tumače Miloš Biković i Antonio Banderas.

Srpska premijera filma “Izvan granica realnosti” (Za granью realьnosti /Beyond the Edge) zakazana je za 2. maj u renoviranoj Dvorani Doma sindikata, odnosno u Kombank dvorani. A, od 3. maja naći će se na repertoaru bioskopa širom Srbije.

Miloš Biković i Antonio Banderas – trejler za film „Izvan granice realnosti“

Film “Izvan granica realnosti”, reditelja Aleksandra Boguslavskog i Frančeska Ćinkvemanija, je uzbudljiva, avanturistička priču sa elementima fantastike i akcije. Sniman je u Rusiji, Italiji i Gruziji. Kako bi scene kockanja bile što uverljivije, snimane su u pravom kazinu u gradu Azov u Rusiji.
– Glumačka ekipa je jedna od jačih strana filma. Svi glumci i glumice su odradili sjajan posao, i svako od njih se savršeno uklapio u lik koji tumači – navodi reditelj Boguslavski.

Radnja filma je smeštena u savremenu Moskvu. Talentovani kockar Majkl (Miloš Biković) okuplja grupu ljudi sa hipnotičkim, telekinetičkim i telepatskim moćima kako bi osvojio veliku svotu novca u kazinu. Međutim, on nailazi na mnogo snažnijeg mističnog rivala, i dovodi i sebe, i svoj tim u opasnost. Da bi spasao svoje prijatelje moraće da pređe sve granice.

izvan granica realnosti biković banderas– Majkl nije dobar momak. Naprotiv, on iskorišćava ljude da bi ostvario svoje ciljeve. Uzbuđenje koje doživljava prilikom kockanja je njegova droga, njegova tamna strana. Međutim, kako se priča razvija, tako se i lik menja. On pokušava da shvati samog sebe i da prevaziđe svoju tamnu stranu. Moj zadatak, kao glumca, je bio da prikažem tu njegovu prekretnicu sa psihološke tačke gledišta – objašnjava Biković.

Miloš Biković snima film o Nikoli Tesli

izvan granica realnosti biković banderasAntonio Banderas se našao u ulozi Gordona, starijeg kockara koji je mnogo iskusniji od Majkla. Gordon prati svaki pokret Majkla i njegovog tima, i čini se da je on taj koji odlučuje da li će njihov plan biti uspešan ili će propasti. Kako Banderas navodi, njega je veoma privukla ova uloga, priča, i svet koji je kreiran u filmu – nestvarna scenografija je dočarala čitav jedan aspekt ljudske podsvesti sa svim njenim karakteristikama i pravilima.
– Navijam za ovaj projekat. Na njemu je radio tim mladih ljudi, koji su puni duha i entuzijazma. Zaista me je inspirisala njihova pozitivnost – ističe Biković.

Ruski film „Led“ sa Milošem Bikovićem u srpskim bioskopima od 8. marta

izvan granica realnosti biković banderasPored Bikovića i Banderasa, glumačku ekipu čine Lubov Aksenova, Jevgenij Stičkin, Vilen Babičev, Jurij Čursin i Petar Zekavica.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde