Druženje sa glumcima na premijeri filma “Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje”

0
323

U bioskopu Cineplexx Delta City danas je premijerno prikazan treći nastavak animiranog hita “Hotel Transilvanija”.

Druženje sa glumcima na premijeri filma "Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje"
Glumci sa sinhronizacije u Delta Cityju, Foto: A. Dušanić

Klinci i klinceze su s nestrpljenjem iščekivali nove avanture Drakule i njegove ekipe. I najzad su dočekali! Čuvena čudovišta vraćaju se na veliko platno! U bioskopima u Srbiji će od 2. avgusta moći na redovnom repertoaru da gledaju crtać “Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje”.

„Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje“: Dragan Mićanović kao Drakula, Tamara Aleksić kapetanica Erika
Druženje sa glumcima na premijeri filma "Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje"
Foto: A. Dušanić

Film je sinhronizovan na srpski jezik, pa je po treći put, neodoljivom Drakuli glas pozajmio Dragan Mićanović. Mejvis je “oživela” Iva Stefanović, dok je glas tajanstvenoj kapetanici pozajmila Tamara Aleksić. U ulogama simpatičnih čudovišta našli su se i Aleksandar Radojičić, Predrag Ejdus, Dragan Vujić Vujke, Srđan Timarov, Goca Tržan, Tijana Dapčević, Lena Kovačević i mnogi drugi. Sinhronizaciju na srpski jezik je režirala Iva Milošević. A, premijerno prikazivanje bilo je 28. jula od 16,30h u bioskopu Cineplexx Delta City. Na premijeri filma bila je prisutna i ekipa sa sinhronizacije, sa kojima su se posetioci fotografisali. Osim druženja sa glumcima, mališani su iskoristili priliku i da se “upoznaju” sa lutkama omiljenih likova iz “Hotel Transilvanije”.

Goca Tržan objavila spot za pesmu „Folija“
Druženje sa glumcima na premijeri filma "Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje"
Foto: A. Dušanić

Drakula i njegova čudovišta vratili su se sa odmora! Koje su im avanture preprečile put, ko se na ovom putovanju zaljubio i zašto su šišmiši padali sa neba… odgovore možete saznati ukoliko pogledati film “Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje”. A upravo ovaj crtać će se prikazati na “Porodičnom danu” u bioskopima Cineplexx, zakazanom za nedelju 5. avgusta od 12 do 17h.

hotel transilvanija 3 porodični danSve do 4. septembra mališani, a i oni stariji, mogu da se zabave sa junacima iz “Hotela Transilvanija” uz igricu koju su pripremili iz Cineplexxa.
– Ukoliko budeš među najboljima, čekaju te dve ulaznice za film! Pridruži se igrici na sledećem linku www.cineplexx.games – obaveštavaju iz Cineplexxa.


A. D.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde