Premijera filma “Ekipa” 23. oktobra, stigao drugi trejler

0
296
Premijera filma "Ekipa" 23. oktobra, stigao drugi trejler

Krimi-komedija donosi priču o ljubavi prema fudbalu i domaćim večitim rivalima.

Dve nedelje pred premijeru filma “Ekipa”, zakazanu za 23. oktobar u Sava centru, stigao je i drugi trejler.
“Ekipa” je film o najvažnijoj sporednoj stvari na svetu – fudbalu, Crvenoj zvezdi, Partizanu, derbiju, ali i o svemu onome zbog čega je fudbal uvek nešto više od sporta.

Krimi-komedija “Ekipa”, film o ljubavi prema fudbalu

Kako izgleda dan u kome se igra derbi, a najveća nada Partizana, od koje se najviše očekuje na terenu, mora da vrati novac mafijašu. Da li će zvezdaš spasiti partizanovca? Da li će jedna žena konačno razumeti zašto je taj fudbal toliko važan? Može li mafijaš da bude prevaren? Novi, drugi trejler daje nagoveštaj odgovora na ova pitanja.

Karte za premijeru mogu se kupiti na blagajni Sava Centra i svim prodajnim mestima Ticketsa. Nakon beogradske premijere, gledaoci će imati priliku da film vide u bioskopima širom Srbije.

Madlenianum: “Nana” u režiji Ivane Vujić, premijera 25. novembra

U centru filmske priče se nalazi as Partizana, fudbaler Zdravko Stevanović, kojeg glumi Rade Ćosić. Motiv za nastanak ove priče Ćosić je pronašao u velikoj ljubavi prema fudbalu, a i sam je trenirao fudbal u Partizanu. Režiju potpisuje Marko Sopić, takođe veliki ljubitelj fudbala i legendarnog Dragana Mancea.

Premijera filma "Ekipa" 23. oktobra, stigao drugi trejler
Reditelj Marko Sopić i glumac Rade Ćosić, Foto: Zvezdara teatar

Nakon derbija, zvezda Partizana Zdravko (Rade Ćosić), njegov brat od tetke Klupa (Andrija Milošević), koji je ujedno navijač Zvezde, i Stefke (Lazar Đukić) dobar drug iz detinjstva, nailaze na Italijanku (Ivana Dudić), ženu svačijeg života. Posle jedne lude večeri, oni odlaze da vrate dug Skaretu lovatoru (Dragan Jovanović), koji već godinama pokušava da potpiše ugovor sa Zdravkom. Pošto fudbaler odbija saradnju, to ekipi drugara stvara velike probleme, jer moraju brzo da nađu pare kako bi se oslobodili čuvenog prevaranta Dekija BMW-a (Miloš Timotijević).

Snima se: Mistični triler “Ključ” Marka Sopića

Pored pomenutih glumaca u filmu igraju i Srđan Žika Todorović; Ljubomir Bandović; Sergej Trifunović; a ekipu filma još čine i reper Đus; bivši igrač Crvene zvezde Perica Ognjenović; Nikola Ristanovski; Ljiljana Stjepanović; Anđela Jovanović…

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde