“Predvorje života” peti studijski album Aleksandre Radović

0
174

Pop pevačica je sa šest novih pesama kompletirala izdanje.

"Predvorje života" peti studijski album Aleksandre Radović

Aleksandra Radović obradovala je svoje obožavaoce na Dan zaljubljenih novim albumom “Predvorje života” (PGP RTS). Uz tri pesme, ranije objavljene kao singlovi (Ljubavi moja; Ne volim te; Gde ćeš ovu noć), na njenom petom studijskom albumu su i numere: “Anuliran”; “Ne, hvala”; “Pazl”; “Živim bol”; “Poljubi me”“ i naslovna “Predvorje života”. Za svaku od pesama sa novog albuma snimljen je i video spot u saradnji sa produkcijom “NN media”.

Poznata umetnica ne odustaje od svog prepoznatljivog stila, zato i njene nove pesme karakterišu emotivni tekstovi i kvalitetan pop zvuk. Uz vrhunski tim saradnika, kroz brižljivo odabrane kompozicije, Aleksandra Radović i ovim muzičkim materijalom auditorijumu nudi iskrene priče o ljubavi, patnji, trenucima sreće i bola, preispitivanju…

Aleksandra Radović objavila spot za pesmu “Gde ćeš ovu noć”
"Predvorje života" peti studijski album Aleksandre Radović
Foto: Nemanja Novaković

– Novi album je, kao i svi prethodni, posvećen ljubavi. Verujem da svi mi često preispitujemo i pokušavamo da shvatimo suštinu ljubavi i uopšte odnosa u ljubavi. Zato moje nove pesme prenose ta razmišljanja. Šta smatramo dobrim i pravim, šta su možda loši ili pogrešni odnosi/izbori, gde smo možda pogrešili, šta smo ispravno uradili, šta li je sve ono za čim žalimo a šta nas usrećuje ili treba da bude uteha… To su, zapravo, neka glasna preispitivanja u kojima svako od nas može da pronađe delić sebe i svoje ljubavne priče – kaže Aleksandra.

Ovaj album nastajao je u najrasterećenijem periodu mog života. To je bilo vreme kada sam najviše spoznala i prihvatila sebe, ali i rasterećenije prišla samim pesmama. Oslonila sam se na lepotu jednostavnosti melodija, aranžmana, na čistu emociju koja je uvek bila zaštitni znak mojih pesama – kaže pop pevačica.

ALEKSANDRA RADOVIĆ: Žena kontrasta

I ovoga puta, ostvarila je saradnju sa stalnom, dokazanom ekipom saradnika.
– Album je producirao Mahir Sarihodžić, sa kojim sam sarađivala i na prethodnom izdanju “Carstvo”. Ispostavilo se da odlično sarađujemo, upotpunjujemo se u umetničkom smislu i zato smo nastavili. Aleksandra Milutinović, jedan je od većinskih autora na albumu “Predvorje života”. Nas dve sarađujemo od pesme “Kao so u moru”. Uverila sam se da publika voli spoj nas dve – njene stihove u mojoj interpretaciji. Potom, kao autori na ovom albumu zastupljeni smo Goran Kovačić i ja. Pridružio nam se i mladi saradnik Bojan Jovović, koji je komponovao pesmu “Živim bol” – kaže Aleksandra Radović.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde