“Predstraža 2” od 15. avgusta na SCI FI, igraju i brojni srpski glumci

0
292

Druga sezona avanturističke fantazije snimana je u Srbiji. Glumica Jelena Gavrilović igra jednu od novih glavnih uloga, a tu su i drugi srpski glumci, koje će gledaoci imati prilike da vide u novim epizodama.

Predstraža 2: Od 15. avgusta na SCI FI, igraju i brojni srpski glumci

Serija iz žanra fantazije omiljena među fanovima, vraća se na kanal SCI FI. ” Predstaža 2″ počeće premijerno da se emituje od četvrtka 15. avgusta (21h). Druga sezona je kompletno snimana i montirana u Srbiji. Korišćene su brojne lokacije Beograda i okoline, ambijent tvrđave Kalemegdan, kao i kompleksan studijski set. U snimanju nove sezone učestvovali su brojni srpski glumci i lokalni filmski stvaraoci. Među njima je glumica Jelena Gavrilović, koja tumači jednu od novih glavnih uloga, isceliteljku Sanu Vasić; kostimografkinja Ivana Vasić English, koja je unela slovenske motive u kostime novih likova; Igor Šunter, direktor fotografije; Milan Todorović, reditelj; kao i glumci Dragan Mićanović (kapetan Orlik); Miloš Timotijević (Varlek); Nikola Šurbanović (Merik); Nikola Rakočević (Brogan); Jelena Stupljanin; Ivan Ivanov; Marko Stojanović; Mladen Andrejević i mnogi drugi.

Druga sezona američke serije “Predstraža” snima se u Srbiji, Jelena Gavrilović jedna od novih glavnih uloga

Džesika Grin vraća se kao Talon, jedina preživela iz rase Crne krvi. U seriji “Predstraža” ona mora da nastavi sa ovladavanjem misterioznim super moćima koje poseduje, kako bi spasila sebe i završila svoje epsko putovanje da spase svet. Pored nje u drugoj sezoni se takođe pojavljuju Džejk Stormoen kao kapetan Geret Spirs, novopostavljeni komandant utvrđenja, lojalan vojnik odan ideji da se porazi Prajm Order i da se postavi za vladara zakoniti naslednik krune; zatim Imodžen Voterhaus kao Lejdi Gvin, razotkrivena i kao kraljica Rozmund – sada su njeno postojanje i pravi identitet poznati neprijateljima i samo je pitanje vremena kada će Prajm Order doći do njenih kapija; Anand Desai Barošia kao genijalni alhemičar Džanzo, lojalan, pouzdan, ljubazan i beznadežno zaljubljen u Talon, a njegove emocije će ga ubrzo dovesti u ozbiljne neprilike…

U rimejku filma “Leptir” igraju i Dragan Mićanović, Nina Seničar, Goran Navojec…

“Predstraža 2” premijerno će se emitovati u 2019. godini ne samo u Srbiji, već i, između ostalih, u SAD-u; Hrvatskoj; Sloveniji; Nemačkoj; Poljskoj; Velikoj Britaniji; Africi… Kreatori serije i izvršni producenti su Kinan Grifin i Džejson Faler, uz izvršne producente tvorce serijala “Zvezdana kapija” i “Zvezdana kapija SG-1”, Dina Devlina i Džonatana Glasnera.
“Predstaža 2” emitovanje se od 15. avgusta svakog četvrtka na kanalu SCI FI.

O NBCUniversal International Networks
Kompanija NBCUniversal International Networks vlasnik je jednog od najekskluzivnijih svetskih portfolia, isporučujući najkvalitetniji sadržaj i vrhunske brendove na 165 teritorija u Evropi; Bliskom Istoku; Africi; Latinskoj Americi; i pacifičkom delu Azije. Portfolio uključuje sledeće kanale: Universal Channel; SYFY, E! Entertainment Television; 13th STREET; DIVA; Studio Universal; Telemundo; Bravo; DreamWorks; i Golf Channel. Ovi jedinstveni brendovi obezbeđuju širok dijapazon zabavnog sadržaja lokalnom gledalištu širom zemaljske kugle. Portfolio takođe uključuje i Movie 24 u Velikoj Britaniji i The Style Network u Australiji.

Boban Marjanović i Kijanu Rivs – makljaža na velikom platnu

NBCUniversal News Group jedno je od najuticajnijih i najpriznatijih imena kada se govori o informativnim sadržajima i upravlja kanalima CNBC i NBC News. NBCUniversal International Networks deo je NBCUniversal, jedne od vodećih svetskih medijskih i zabavnih kompanija za razvoj, produkciju i marketing zabavnog i informativnog sadržaja. NBCUniversal je podružnica Comcast Corporation.

PR / Foto: Promo

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde