Prednovogodišnji koncert i promocija albuma Nikole Vranjkovića

0
120

Kompozitor, pesnik, gitarista, producent i nekadašnji lider grupe “Block Out” će publici predstaviti numere sa nedavno objavljenog albuma.

nikola vranjković prednovogodišnji koncert Nikola Vranjković održaće tradicionalni prednovogodišnji koncert u Beogradu 14. decembra (20 časova) u Velikoj sali Doma omladine. Ovoga puta će to biti ujedno i promocija dugoočekivanog novog studijskog duplog albuma “Veronautika”. Nikola će u svom jedinstvenom stilu, a koji sa sobom donosi dubinu osećanja tako retku u našoj rok muzici, izvesti veliki broj novih pesama. Koncert će biti sedeći, dvodelni, i trajaće preko tri sata.

Singl “Veronautika” najavljuje istoimeni album Nikole Vranjkovića

Ograničen broj ulaznica po pretprodajnoj ceni od 1.000 dinara već je u prodaji preko Eventim mreže, a redovna cena ulaznice iznosiće 1.200 dinara.

nikola vranjković prednovogodišnji koncert Vranjković je ključna autorska ličnost kultnog beogradskog benda “Block Out”. Do sada je objavio samostalno debi izdanje “Za ovde ili za poneti” (2001), a nakon raspada matičnog benda, i mini album “Bremeplov” (2014). U novembru ove godine i već pomenuti album “Veronautika”. Njegova pozicija na sceni nezavisna je i samostalna. U pitanju je poseban fenomen koji na ovaj ili onaj način traje preko 25 godina, kao nesvakidašnji primer povezanosti umetnika i verne publike mimo svih trendova.

„Lačni Franz“ 22. decembra u Domu omladine

– Sviraćemo pesme sa novog albuma, pesme koje sam pravio u “Block Outu”, kao i selekciju sa “Za ovde…” i “Bremplova”. Sve što može da stane u tri i po sata – najavljuje Nikola.

Uz Vranjkovića će nastupiti i sastav u kome su bubnjar Vladan Božilović; perkusionista Andrej Mladenović; basista Ivan Mihailović; gitaristi Danilo Ikodinovski, Milan Vučković i Ivan Zoranović, a koji svira i klavijature.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde