Prednovogodišnji koncert: Hornsman Coyote u “Soul Society”

0
64

Nemanja Kojić, poznatiji kao Hornsman Coyote, važi za najaktivnijeg studijskog muzičara iz naše zemlje. Ovaj beogradski reggae/rock muzičar, frontmen legendarnog “Eyesburna”, jedan je od najpriznatijih svetskih reggae trombonista.

Prednovogodišnji koncert: Hornsman Coyote u "Soul Society"

Tradicionalni prednovogodišnji koncert Kojot će održati u klubu “Soul Society” (Stari Bitef) 28. decembra, sa početkom od 22h.
– Očekuje nas mnogo toplih reggae tonova u hladnoj decembarskoj noći! Vidimo se u što većem broju! – poručuju organizatori.
Ulaznica za svirku u “Soul Society je 400 dinara.

Jovan Del Arno i Kojot poručuju da “Još uvek ima nade”

Kojot je svoju muzičku karijeru kao trombonista otpočeo još 1990. kada se pridružio pionirima srpskog reggae-a, “Del Arno bendu”. Kasnije, 1994. je osnovao jedan od najpoznatijih hardkor-reggae crossover bendova Balkana – “Eyesburn”. Ovo mu je otvorilo dalji put u saradnju sa brazilskom zvezdom world i metal muzike, Maksom Kavalerom.

Hornsman Coyote objavio spot za pesmu “Bells of Hate”
Prednovogodišnji koncert: Hornsman Coyote u "Soul Society"

Hornsman Coyote je nedavno predstavio “Feel The Land”, prvi singl sa 15. solo albuma “Breathing Fyah”. Pesma je realizovana u saradnji sa bendom “The High Notes”. Spot za numeru je sniman na Jamajci, Malti i u Srbiji, a autor je Đurđica Gajić. Inače, album sadrži šest pesama, kao i šest dub mikseva koji su snimljeni u “Earth Works” studiju (Amsterdam). Izdanje krasi analogna produkcija, po kojoj je “Earth Works” poznat i zbog koje je postao jedan od vodećih studija ovog muzičkog žanra u Evropi.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde