Praznik knjige: 20. Noć knjige 14. juna u 29 gradova na 59 lokacija

0
61

Regionalna manifestacija održava se pod pokroviteljstvom “Eurobank Srbija”.

Praznik knjige: 20. Noć knjige 14. juna u 29 gradova na 59 lokacija

Jubilarna 20. Noć knjige održaće se u petak, 14. juna, od 17h do ponoći u “Laguninim” klubovima čitalaca i knjižarama “Delfi”.
– Dragi čitaoci, bliži nam se još jedan praznik knjige! Ovo će biti još jedna prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja, sjajan gift program! – najavljuju iz “Lagune”.

“Beogradski trio” – knjiga Gorana Markovića

Obaveštavaju i da će popusti na njihova izdanja biti sledeća: za kupovinu jedne knjige biće 25%; za dve knjige 30%; za tri knjige 35%; a za četiri i više knjiga 40%! Popust na knjige izdavača koji su se priključili Noći knjige, kao i na strana izdanja biće 20%; na “DexyCo” knjige 30%; dok će gift asortiman biti snižen 20%. Svi popusti moći će da se ostvare i na sajtovima “Lagune” i “Delfi”.

Praznik knjige: 20. Noć knjige 14. juna u 29 gradova na 59 lokacija
Praznik knjige – čitaoci će moći da kupe po najpovojnijim cenama brojna dela

Samo u knjižari “Borislav Pekić” (Knez Mihailova 48) u Beogradu, kompanija “GameS” će obradovati gejmere i odobravaće 20% popusta na sve igre i prateću opremu za Noć knjige, osim za konzole, prepaid kartice i artikle koji su na akciji; dok će “Dallas Records” odobravati 5% popusta za diskove i vinile koji nisu već na akciji.

“Solunska 28”, novi roman Neleta Karajlića

– Uz svaku kupovinu pripremili smo i poklone! Pripremite na vreme svoj spisak naslova! I ovu Noć knjige obeležiće ekskluzivni hitovi domaće i svetske književnosti: novi roman Jelene Bačić Alimpić “Njegove bele rukavice”; “Put do kuće svakog jutra sve je duži” Fredrika Bakmana koji je stvorio Uvea; dvanaesti roman Jua Nesbea u serijalu o Hariju Huleu “Nož”; nove avanture novinara Novaka Ivanovića u knjizi Vanje Bulića “Teodorin prsten” i mnogi drugi. I ovoga puta, veliki broj “Laguninih” pisaca družiće se sa čitaocima u “Delfi” knjižarama. Mnogobrojne biblioteke će odobravati popuste na članarinu i organizovati poseban program. Noć knjige će se održati u 29 gradova u Srbiji i regionu, na 59 lokacija. Regionalni karakter manifestaciji daju “Lagunini” klubovi čitalaca u Banjaluci; Bijeljini; Tuzli; Sarajevu; Podgorici; i Nikšiću – obaveštavaju organizatori manifestacije.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde