Praznični koncert Ramba Amadeusa u Kombank dvorani

0
61

Antonije Pušić poznatiji kao Rambo Amadeus je multimedijalni umetnik i jedan od najautentičnijih regionalnih autora. Peva, svira, komponuje, piše rime, recituje ih… Pred beogradskom publikom nastupiće krajem godine.

Praznični koncert Ramba Amadeusa u Kombank dvorani

Nakon veoma uspešnog prvomajskog koncerta 2018. godine jazzy fanky legenda Rambo Amadeus vraća se na scenu Kombank dvorane. Novi, praznični koncert zakazan je za četvrtak, 26. decembar, u 20h. Ulaznice su u prodaji na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima Ticketsa.

“Oda radosti – Anegdote evrointegracija” Ramba Amadeusa

– Rambo je rođen u Kotoru, detinjstvo je proveo u Herceg Novom, živi i radi u Beogradu, sa kultnim statusom na čitavom prostoru ex Yu. Poznat kao nepredvidiv i lucidan šoumen, oštar kritičar društva, koji parodira čak i samog sebe, njegovi koncerti se redovno pretvaraju u stand- up. Praktično je ponosan na titulu “najgoreg Eurosong nastupa svih vremena”, titulu koju je zaslužio za nežno subverzvni nastup na Eurosongu 2012. – najavljuju organizatori predstojeći Rambov praznični koncert u Beogradu. Još su dodali:

Pesma Ramba Amadeusa “Euro Neuro” proglašena najgorom u istoriji Evrosonga
Praznični koncert Ramba Amadeusa u Kombank dvorani
Foto: Promo

– Pored dadaističkog humora i improvizacije, možete očekivati ozbiljno utegnutu, preciznu i energičnu svirku njegovog seksteta, koja se tokom večeri pretvara u temperamentnu balkansku feštu.

Sa Rambom će na sceni biti Miroslav Tovirac (bas); Saša Ranković (bubnjevi); Vojno Dizdar (klavijature); Aleksandar Petković (saksofon); Miloš Nikolić (truba, trombon).

Rambo Amadeus bi da svira sa bendom u lunarnom vozilu

A, na društvenim mrežama Rambo Amadeus na sebi svojstven način najavljuje nastup u Kombank dvorani. Tako je dve nedelje pre koncerta napisao:” Dobro jutro. Respect za vjerne fanove. Još 14 dana do koncerta, više od pola sale je već popunjeno, a oficijalna reklama nije ni krenula. Čak namjerno nisam stavio ni moju sliku na baner – što je kao osnova marketinga u šou biznisu. Hvala na razumijevanju i podršci.”

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde