Pozorište na Terazijama: Februar – mesec dva jubileja

0
153

U Pozorištu na Terazijama počela je prodaja ulaznica za predstave sa februarskog repertoara. Dva mjuzikla imaće poseban razlog za slavlje.

februar mesec dva jubileja pozorište na terazijamaU februaru na sceni ovog teatra biće dva jubileja. Mjuzikl “Neki to vole vruće” 7. februara imaće 150. izvođenje! To je najduže igrana predstava Pozorišta na Terazijama. Inače, 150. izvođenje trebalo je da bude sredinom decembra, ali je zbog bolesti glumca odloženo jubilarno igranje. A, 28. februara biće 100. izvođenje čuvenog brodvejskog naslova “Producenti”.

Pozorište na Terazijama: Poslednje izvođenje predstave „Dva mirisa ruže“

O predstavi “Neki to vole vruće” više možete pročitati OVDE.

preducenti pozorište na terazijama
Iz predstave “Producenti”

Tekst za mjuzikl “Producenti” napisali su Tomas Mihen i Mel Bruks, koji je autor muzike i songova (prevod, prepev songova Slobodan Obradović). U beogradskom teatru ovu predstavu je režirao Jug Radivojević. Glavne uloge tumače Nebojša Dugalić (Maks Bjalistok); Slobodan Stefanović (Leopold Leo Blum); Milan Antonić (Franc Libkind);
Rade Marjanović (Rodžer De Bris); Miroljub Turajlija (Karmen Gia); a lik Ule Inge Hansen igraju u alternaciji Jelena Jovičić i Ivana Popović. Premijera je bila 26. februar 2011.

Srpski glumac Slobodan Stefanović u bolivudskom filmu glumi albanskog narko bosa

preducenti pozorište na terazijama
Iz predstave “Producenti”

– “Producenti” su savršena glumačka, igračaka i pevačka konstrukcija koja podrazumeva vrhunsku produkciju i organizaciju, kako na sceni, tako i iza nje. Stoga su “Producenti” za Pozorište na Terazijama, istinski test mogućnosti svih sektora ove kuće. I poziv publici na jednu sasvim novu vožnju u sigurnom pravcu – izjavio je pred premijeru ovog mjuzikla Željko Jovanović, umetnički direktor Pozorišta na Terazijama.

E. A. / Foto: Pozorište na Terazijama

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde