Video-poziv “Goblina”: Koncerti posle sedmomesečne pauze

0
114

Posle sedam meseci “Goblini” su spremni da izađu na scenu i druže se sa svojim obožavaocima. Kako kažu, nastupiće – nikad jači!

video poziv goblina
Foto: Marko Ristić / Promo

Bend je objavio nedavno novu pesmu “Jedan za sve”, koju će izvesti na predstojećim koncertima. Publici su uputili i video poruku, u kojoj ih pevač Branko Golubović Golub poziva na svirke. Poruka “Goblina” je: “Svi za jednog, jedan za sve!” Legendarni šabački pankeri održaće koncerte 3. i 4. marta u beogradskom klubu SubBeerni Centar (Cetinjska 15) od 20h, a dan ranije, 2. marta, sviraće u novosadskoj “Fabrici”.

„Goblini“: Povratak koncertnim aktivnostima, a tu je i novi singl

Posle oporavka gitariste Leonida Pilipovića, “Goblini” se vraćaju koncertnim aktivnostima. Kao njihovi gosti u Beogradu 3. marta će svirati bend “Iskaz”, dok će “Only The Impeccables” nastupati dan kasnije. Na koncertima u Novom Sadu će sa Golubom i ekipom scenu deliti obe predgrupe.

Leo (Goblini): Kada bes pretočiš u zdravu energiju

– Alen i Leo su nedavno imali saobraćajnu nesreću na putu za koncert i usled zadobijenih povreda nisu bili u mogućnosti da sviraju zakazane koncerte. Sada, kada su se oporavili, rešili smo da se odužimo publici. Leo će sedeti na koncertu i daćemo sve od sebe da ovo budu koncerti za pamćenje – Izjavio je basista benda Vlada Kokotović.

BRANKO GOLUBOVIĆ GOLUB iz “Goblina”: Pesme se dešavaju, one se ne prave

Ulaznice za koncerte u SubBeernom centru se mogu naći u pretprodaji po ceni od 1.000 dinara u FELIX Shopu, Our PUB-u (Beogradska 71), kao i na svim prodajnim mestima GIGS TIX-a i na njihovom sajtu. A, na dan koncerta karte će biti 1.200 dinara na ulazu u SubBeerni Centar.
PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde