Povratak Ruzmarina: Kulinarsko–putopisni serijal Slobodana Bićanina Bićka

0
363

Na kulinarskom TV kanalu, od 1. oktobra krenuo je novi ciklus emisija.

Povratak Ruzmarina: Kulinarsko–putopisni serijal Slobodana Bićanina Bićka
Slobodan Bićanin Bićko, Foto: Kitchen TV

Na Kitchen TV svakog dan u četiri termina (5,50h, 11,50h, 17,50h i 23,50h) emituje se zanimljiv kulinarsko–putopisni serijal. A glavni lik, uz koga će gledaoci naučiti nove recepte, ali i čuti zanimljive životne priče je – Slobodan Bićanin Bićko.
– Legenda kaže da postoje ljudi sa hiljadu lica, a da jedan takav živi negde u mističnom Đerdapu. Poznavali smo ga kao duhovitog Ruzmarina, a on je odlučio da sa nama podeli i kulinarske i životne avanture đerdapskih gorštaka – najavljuju sa Kitchen TV novi ciklus. I dodaju:

Izađi mi na teglu: Kruševac čuva najinspirativniji recept za „srpski kavijar“

– Hrana koju popularni Slobodan Bićanin Bićko sprema u prirodi, mir predela istočne Srbije koji su daleko od gradske vreve, čarobna obala Dunava, zanimljive priče i autentičan srpski humor garantuju dobru zabavu za celu porodicu.

Povratak Ruzmarina: Kulinarsko–putopisni serijal Slobodana Bićanina Bićka
Povratak Ruzmarina, Foto: Kitchen TV

Bićko je karijeru počeo na radiju, a krajem osamdesetih je počeo da se bavi glumom. Glumio je u Indeksovom radio pozorištu. Vodio je jedno vreme popularnu “Šoder listu”, i od tada ga mnogi zovu Ruzmarin. U njoj je, kako su stručnjaci govorili “puštao čistom humoru da se sarkastično ismeva našoj estradi”. Učestvovao je 2008. i u VIP Velikom Bratu. Gledaoce Kitchen TV upoznavaće sa raznim kulinarskim receptima, ali umesto u velikoj kuhinji, jela će se spremati u prirodi. Uostalom, Ruzmarin nikada nije radio po klišeu, pa neće ni sada.

ANA SEVIĆ: Recepti iz bakine sveske

D. D.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde