Premijera komedije “Povratak otkačenih” 25. oktobra u Beogradu

0
129

U petak, 25. oktobrba, u beogradskoj Akademiji 28 biće premijera, a naredne večeri predstava će biti izvedena u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu.

Premijera komedije "Povratak otkačenih" 25. oktobra u Beogradu

“Povratak otkačenih” je urnebesna komedija/vodvilj/mjuzikl nastala kao odvojen nastavak predstave “Otkačene”, koja je osvojila publiku aktuelnim temama, šarenolikim likovima prepoznatljivim iz svačije svakodnevice, a sve kroz uzbudljiv zaplet.

“Povratak otkačenih” sa sobom donosi nove zgode i nezgode, sada već poznate porodice Jovanović. Junaci su i u ovom nastavku zaigrani, veseli, često naivni i lakomisleni, ali sa druge strane ozbiljni i posvećeni.

Savo Milošević u predstavi “Otkačene”
Premijera komedije "Povratak otkačenih" 25. oktobra u Beogradu

Sestre Beba i Zaga (Monika Romić i Slavica Ljujić) su i dalje bliske, ali i dalje potpuno različite. Zaga nakon što se i treći put razvela, ne časeći časa, već traži sledećeg kandidata. Posle zvaničnog razvoda na sudu, ispred istog upoznaje potencijalnog kandidata za novog muža. Beba je primorana da upozna Voju, svog dečka i kolegu s posla (Boris Milivojević) sa svojom porodicom. On na tome uporno insistira iz jednog posebnog razloga, koji će nju totalno izbaciti iz koloseka. Neka nova saznanja će isplivati na površinu Bebinog i Vojinog odnosa, što će dovesti do neočekivanih situacija.

Jelena Gavrilović kao vidarka Sana u američkoj fantaziji “Predstraža 2”
Premijera komedije "Povratak otkačenih" 25. oktobra u Beogradu
Slavica Ljujić i Monika Romić

Zagina komšinica, Ana (Danica Radulović), i dalje traga za čovekom svog života. Ali, ovoga puta je ubeđena da ga je i našla i konačno će izaći na prvi sastanak sa svojom simpatijom. Da li će se sastanak završiti brakom ili mrakom, videćemo…
Zagina ćerka, tinejdžerka Lola (Jovana Mladenović), postaje devojka, bez obzira što Zaga i Beba žele da ona što duže bude njihova devojčica. Da li će devojčice/ devojke/žene ovoga puta promeniti svoje živote? Hoće li naći prave partnere? Da li će preći preko svih prepreka kako bi stigle do svog cilja… E, to će gledaoci saznati u ovoj urnebesnoj komediji.

NOVA S: Prvi tizer za seriju “Ujka – novi horizonti” Srđana Anđelića

– I na kraju – dajemo garanciju da ćete iz pozorišta izaći zadovoljni kao i prvi put! Pažnja, pažnja!! I vi koji niste gledali prvi deo, slobodno dođite, za Jovanovićke vam ne treba predznanje, osim onog da ćete se od srca nasmejati! – poručuje ekipa predstave “Povrtaka otkačenih”.

Premijera komedije "Povratak otkačenih" 25. oktobra u Beogradu
Boris Milivojević i Monika Romić

Uloge tumače: Monika Romić; Boris Milivojević; Slavica Ljujić; Jovana Mladenović; Aleksandar Kojić; Danica Radulović; specijalni gost iz offa je Milorad Milinković Debeli; a tu još i specijalni gost iznenađenja!
Tekst je Slavice Ljujić, dok je za režiju, scenu i izbor muzike pobrinula Monika Romić.

Vraćaju se Stavrići: “Psi laju vetar nosi 2” od 5. oktobra na RTS-u

U predstavi je korišćena muzika: Milana Delčića Delče “Hajde lagano”; Zorana Kikija Lesendrić “Kolačići”; Niggora i Vlada Georgijeva “Tropski bar”; Baneta Lalića MVP “Hajde lagano”; Peje, Deksija, Vase iz benda “Familija” – “Što ja volim taj sex”; Nenada Radulovića Neše Leptira “Ruska čokolada”; i sastava “Jinx” (Coco Moscuito) “Idem tamo gde je sve po mom”. Songove su otpevali glumci predstave.

Premijera komedije "Povratak otkačenih" 25. oktobra u Beogradu
Slavica Ljujić i Aleksandar Kojić

– “Povratak otkačenih” je nastavak predstave “Otkačene”, obrađuje vreme u kojem živimo i probleme sa kojima se nosimo, kroz prizmu naših specifičnih junaka. Ovaj pozorišni komad se naslanja na prvi deo kroz likove, dve rođene sestre Zage i Bebe. One su ovog puta stavljene pred nove izazove, koji su u tesnoj vezi sa onim što je u našem društvu predstavljeno kao tabu ili opšteprihvaćeno društveno ponašanje – rekla je autorka predstave i jedna od glumica Slavica Ljujić.

Promovisano kompilacijsko izdanje sa 20 hitova grupe “U škripcu”

– Sklonost ka pogrešnom izboru naše junakinje odovodi na pogrešan put kojim one sigurno koračaju. Da li će odustati od svojih ciljeva? Da li će se povinovati opšteprihvaćenim normama? Da li će preispitati svoje postupke? Da li će zbog ljubavi odustati od svojih principa? Saznaćate! Ovaj pozorišni komad dotiče se najrazličitijih pitanja i problema, kroz koje prolaze žene danas u poslovnom, muško-ženskom, porodičnom, kao i prijateljskom odnosu – kaže autorka.

“Neverne bebe” snimile “Suze sa zvezda padaju”, poslednju pesmu koju je napisao Neša Leptir
Premijera komedije "Povratak otkačenih" 25. oktobra u Beogradu

– Podrška, ljubav i sigurnost su stvari koje čine odnos unutar porodice Jovanović, kao i šale na međusobni račun koje su sastavni deo njihovih života još od vremena najranijeg detinjstva i njihov specifičan odgovor na sve probleme koji ih okružuju. Sestre imaju partnere, buduće, bivše, skrivene želje, otvorene ambicije… i njihovi odnosi su izgrađeni na realnim životnim situacijama, ali koje, kada se dešavaju nekom drugom su veoma bizarne i komiče – zaključila je Slavica Ljujić.

Niggor objavio pesmu “Ti”, stihovi nastali još 1990.

Inače, na premijeri će specijalna gošća biti manekenka i dizajnerka Tamara Paunović. Kako je navela, ima veliku tremu i jako je uzbuđena.
– Ja sam otkačena što sam uopšte prihvatila da budem deo ove predstave, da stanem na scenu kao glumica – rekla je Tamara u emisiji “Među nama” na TV Nova S. – Igram jednu opasnu ženu koja sve redom postrojava. Direktorka sam ruske banke i bivša Vojina supruga. Ima vike, dreke, ljubomore, ma svega… dođite, pa ćete videti…

E. A. / Foto: Sale Jančević

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde