Povratak narodnjacima : Nikola Rokvić objavio singl “Pao sam”

0
304

Početkom jula popularni pevač je najavio izlazak novog singla zanimljivim tizerom, a sada je predstavio i novu numeru i spot za nju.

Nikola Rokvić objavio singl "Pao sam"Nikola Rokvić ima novi singl – “Pao sam”. Na zvaničnom YouTube kanalu IDJVideos je i spot za ovu numeru, u režiji Andreja Ilića. Kompozitor i tekstopisac je Filip Živojinović, koji je seo jedno veče sa gitarom i zajedno sa Draganom Brajovićem Brajom napisao ovu pesmu. Aranžman je uradio Marko Cvetković.
– Posle izleta u pop muziku, prvenstveno na zahtev publike, odlučio sam da se ipak vratim narodnjacima. Narednu pesmu planiram za septembar, taman dok se ovog leta izvrti “Pao sam”- rekao je Nikola.

Muzički novitet Nikole Rokvića – „Nevera“

Početkom jula pevač je objavio zanimljiv tizer za pesmu “Pao sam”. U njemu Rokvić na početku pušta svoje stare hitove, seče svoju dugu kosu, a sve to je zapravo predstavljalo najavu povratka starom muzičkom pravcu. Pevač je priznao da mu uopšte nije bilo prijatno dok je odsecao kosu, i da je osetio kao da se stvarno rastaje sa nekim prethodnim životom.

Muzički sastav „Stupovi“ održao koncert u Hramu svetog Save
Nikola Rokvić objavio singl "Pao sam"
Foto: Promo

– Veoma sam srećan što ću publici predstaviti novu pesmu, ali u pravcu koji su oni prepoznali i u velikom broju podržali na samom početku. Jedva čekam da čujem reakcije kako publike, tako i mojih kolega. Pored toga, prvi put sarađujem sa produkcijom IDJVideos i potpuno sam oduševljen kako se odvijalo snimanje spota, zaista su pravi profesionalci! – izjavio je Nikola.

Koncertima „Van Goga“ i Marinka i Nikole Rokvića završeni 32. Dani piva

Inače, u spotu za novi singl pored Nikole pojavljuju se i dve atraktivne manekenke,Ivana Pešović i Tijana Šarenac, koleginice njegove supruge Bojane Barović.

PAO SAM

Dajem ti noći ove
i pozlaćene laži
i potrošene snove
al’ samo jedno tražim
da imenom se tvojim
pakao nazove

Pa nek’ me osude
u tebi da gorim

Pao sam
zbog tebe krao sam
nikad mi nije bilo žao
pao sam
a dobro znao sam
i to što nemam ja bih dao

Dajem ti noći ove
i sve moje loše dane
ja dobar sam u tome
al’ samo jedno tražim
da imenom se tvojim
pakao nazove

Svaku grešku
ja sam sto put platio
al’ opet bih se
tebi vratio

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde