Post punk trio “Repetitor” dolazi na Cinema Now festival

0
66

Dvodnevni pop-up festival Cinema Now održaće se 26. i 27. oktobra, u prostoru kulturne stanice Svilara u Novom Sadu.

Post punk trio "Repetitor" dolazi na Cinema Now festival

Kultni garažni post punk trio “Repetitor” nastupiće 27. oktobra na zatvaranju novosadskog festivala, koji organizuje Udruženje Cinema City. Ovo je prva grupa, čiji je nastup organizator otkrio. Beogradski “Repetitor”, bez sumnje je jedan od najuzbudljivijih live bendova iz naše zemlje. Veoma su aktivni koncertno i poslednjih godina obišli su veliki broj festivala u inostranstvu, kao što su recimo Sziget, Eurosonic, In Music… a nasupali su čak i u Kini i Rusiji.

Cinema Now: Dvodnevni pop-up festival u Novom Sadu

“Repetitor” je do sada objavio tri sjajna albuma: “Sve što vidim je prvi put” (Odličan Hrčak, 2008); “Dobrodošli na okean” (Moonlee Records, 2012); i “Gde ćeš” (2016) koji su dobili odlične ocene od strane kritičara. Njihov zvuk spaja oštar rock‘n’roll, post punk i druge srodne žanrove, a u stilu se oseti uticaj brojnih domaćih i internacionalnih uzora. Članovi sastava su: Milena Milutinović, bubanj; Ana-Marija Cupin, bas i glas; i Boris Vlastelica, gitara i glas.

Cinema Now je događaj koncipiran kao spoj filma, muzike i vizuelne umetnosti. Dobri filmovi, energične svirke, razgovori sa umetnicima, atraktivna lokacija obleležiće poslednje dane oktobra u Novom Sadu. Projekat Cinema Now Udruženje Cinema City realizuje u saradnji sa Fondacijom “Novi Sad 2021 – Evropska prestonica kuture”.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde