Glumac Luka Raco na Beogradskom sajmu knjiga predstaviće “Portret slikan rečima”

0
615

Glumac Luka Raco predstaviće na Beogradskom sajmu knjiga svoje prvo literarno delo – “Portret slikan rečima”, koju će objaviti Vuklan.

Luka Raco glumac knjiga Portret slikan rečimaMladi glumac, koji je miljenik tinejdžerki, odličan je poznavalac zdravog života, pa je o tome i pisao u knjizi “Portret slikan rečima”.

62. Međunarodni beogradski sajam knjiga: Ključ je u knjigama

– Srećan sam što imam priliku da obavestim sve drage prijatelje, mlade ljude koji prate moj rad i sve moje pratioce da sam sva svoja dosadašnja životna iskustva i spoznaje pretočio u reči koje sam zapisao na stranicama knjige čije pisanje privodim kraju. Uskoro ćete sve to moći da pročitate u knjizi “Portret slikan rečima”, koju će objaviti Vulkan izdavaštvo – napisao je Raco na svojoj Facebook stranici.

Kao da živimo u međuvremenu: Jesenji pozorišni festival na Mećavniku

Luka Raco glumac knjiga Portret slikan rečima
Redovno vežba, Foto: Instagram / Luka Raco

– Znam da će se mnogi od vas pitati zašto sam odlučio da to učinim tako što ću napisati knjigu. Odvažio sam se da to uradim zato što neprestano dobijam pitanja u vezi sa glumačkom i manekenskom karijerom, ljubavlju, treniranjem, ali i svim ostalim temama koje pripadaju privatnoj sferi mog života. Sva ta pitanja sam objedinio i odgovorio na njih. Ali, ovoga puta opširno, bez zadrške i, naravno, potpuno iskreno kao i uvek – objasnio je glumac.

UROŠ ĐURIĆ: Nisam ni anđeo ni đavo, trudim se da budem dobar čovek

Luka Raco glumac knjiga Portret slikan rečima
U zdravom telu zdrav duh, Foto: Instagram / Luka Raco

– Pored toga, moram vam priznati da sam se opredelio za knjigu, jer je to jedinstvena prilika da sve vas podsetim koliko je važno da gajimo ljubav prema čitanju. Iako je internet danas najzastupljeniji način prenošenja informacija, smatram da ništa ne može zameniti osećaj kad uzmemo knjigu u ruke i prepustimo se čarima čitanja. Takođe, ova knjiga predstavlja ostvarenje još jednog cilja kojem sam godinama težio. Nadam se da ćete uživati u čitanju i da ćemo se družiti i upoznati na promociji na Beogradskom sajmu knjiga. Tamo ću knjigu potpisivati u četvrtak 26. oktobra od 13h do 16h; i u subotu 28. oktobra od 12h do 15h – naveo je Luka.

„Kalendar mog detinjstva“ Đorđa Balaševića na Beogradskom sajmu knjiga

U knjizi je objasnio kako vežba i hrani se. kao i koliko je bitno uklopiti ishranu i treniranje.
– Meni je život baziran na sportu. Trenirao sam košarku, veslanje, a sad samo odlazim u teretanu. Mislim da je pametno da ako dajemo sebe toliko, da povedemo računa i o samoj ishrani – rekao je Luka Raco.

J. D.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde