Pomeren Čolin koncert u Kragujevcu: Odložen za avgust

0
47

Dugoočekivani koncert popularne balkanske zvezde, nažalost, neće biti održan kako je planiran. Odložen je zbog nestabilne epidemiološke situacije.

Pomeren Čolin koncert u Kragujevcu: Odložen za avgust

Koncert Zdravka Čolića neće biti održan kako je planirano 20. juna u Kragujevcu usled i dalje nepovoljnih okolnosti koje traju oko COVID -19. To je saopšteno iz agencije “Long Play”. Čolin koncert nije otkazan, nego je samo pomeren. Ali, poznat je i novi termin. Muzička zvezda bi trebalo da se sa kragujevačkom publikom druži 22. avgusta (20h) u “Kneževom arsenalu”.

– Znamo da će ova vest razočarati sve poštovaoce Zdravka Čolića koji su sa nestrpljenjem očekivali i radovali se njegovom velikom koncertu u jedinstvenom prostoru istorijskog “Kneževog arsenala”. Zdravko Čolić deli razočarenje svojih mnogobrojnih fanova. Kao i čitava organizatorska ekipa koja je predano nekoliko meseci radila da se kragujevački spektakl desi i da se obezbede najkvalitetniji uslovi za prvi veliki koncert na otvorenom nakon epidemije COVID-19! – saopštili su organizatori.

ZDRAVKO ČOLIĆ: Za mene nema penzije

Svi koji su kupili ulaznice za koncert u subotu, moći će da ih iskoriste u novom terminu. Oni koji žele povrat novca, to će moći da učine od 1. avgusta. I to, na prodajnim mestima gde su ih i kupili.

– Dragi prijatelji, žao mi je što nećemo pjevati u subotu zajedno. Budite još malo strpljivi, dok se situacija ne sredi, da bismo mogli da uživamo u muzici na velikom koncertu koji željno iščekujemo ceo bend i ja. Vidimo se 22. avgusta u Kragujevcu! – poručio je Čola.

Čolomanija u Štark areni

Koncert Zdravka Čolića u Kragujevcu, trebalo je da bude prvi veliki koncert na otvorenom posle vanrednog stanja zbog pandemije koronavirusa. Međutim, usled nepovoljnih okolnosti za nesmetanu realizaciju spektakla kakvog zaslužuju publika i Čolić, organizatori su bili primorani da koncert pomere za avgust. Jer, tada se očekuje da će biti omogućeno obavljanje koncertnih aktivnosti u punom obimu u Srbiji. Organizatori imaju podršku grada Kragujevca i lokalnih medicinskih i logističkih službi. Oni nastavljaju pripreme za spektakl koji je zakazan za avgustovsko veče.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde