Pogledajte trejler za dugoočekivanu seriju “Kosti”

0
112

Nakon velikog uspeha serije i filma “Meso”, stiže drugi deo trilogije smeštene u Banjaluci.

Pogledajte trejler za dugoočekivanu seriju "Kosti"

Višemesečnom iščekivanju je došao kraj – serija “Kosti” je spremna i pred publiku premijerno stiže 21. novembra 2020. godine u 20h na Prvom programu Radio-televizije Srbije, a kao najava za sve što nas iščekuje tu je trejler. “Bosonoga produkcija” zajedno sa RTS-om stoji iza ovog projekta. Ona je najavila da nas čeka najnapetija serijska jesen.

Serija “Kosti” premijerno na 26. Sarajevo Film Festivalu

Serija “Kosti” snimana je tokom 2019. godine prema scenariju Nikole Pejakovića Kolje, u režiji Saše Hajdukovića. Produkciju potpisuje Brankica Janković. Trejler serije “Kosti” u dve i po minute otkriva deo sjajne glumačke ekipe, njihove snažne emocije, kao i mali uvod u velike zaplete.

– Gotovo godinu dana smo proveli u montaži, nastojeći da svaki minut finalnog sadržaja savršeno prikaže surovost realnosti koju “Kosti” nose. Znamo da publika širom regije s nestrpljenjem iščekuje našu serijsku priču. A, sada mogu sa sigurnošću reći – “Kosti” će biti teške, ali i brutalno stvarne! – rekao je reditelj Hajduković.

Posle 66 dana snimanja pala poslednja klapa serije “Kosti”
Pogledajte trejler za dugoočekivanu seriju "Kosti"
Jovo Maksić, Foto: Bosonoga

Okosnicu priče čine dva lika sa istim imenom – Kosta. Oni se na različite načine i svaki u svom svetu bore za opstanak u sistemu u kojem su potpuno razorene porodične, društvene i kulturne vrednosti. Dok Kosta Govoruša, izbeglica iz Krajine, pokušava da sa sestrom Kristinom nekako preživi baveći se krečenjem, Kosta Gajić mirno gradi karijeru u lepom društvu svoje žene Zorice, inače direktorke marketinške agencije. Da “sve ima tačku pucanja” dokazuju dvojica junaka koji svaki na svoj način i svaki u svoje vreme imaju ličnu osvetu.

Nikola Pejaković najbolji glumac na Festivalu filmova jugoistočne Evrope

Glavne uloge tumače Jovo Maksić; Ljubiša Savanović; Dragan Mićanović; Aleksandar Đurica; Boris Isaković; Milica Janevski; Nikola Pejaković Kolja; Nikola Rakočević; Dejan Aćimović; Lea Sekulić; i Nikolina Friganović.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde