Pogledaj film “Vreme je za sankanje” i otputuj u Italiju!

0
83

Animirani kanadski film “Vreme je za sankanje” (Racetime), koji je sinhronizovan na srpski, od 23. januara na redovnom je reperoaru domaćih bioskopa.

Pogledaj film "Vreme je za sankanje" i otputuj u Italiju!

Gledaoci ovog crtaća su sada u mogućnosti da osvoje nagradu i otputuju u Italiju.
– Pridruži se Fići i njegovoj družini u svom omiljenom bioskopu i možda baš ti osvojiš putovanje u najzabavniji park u Evropi – GARDALAND! – poručuju iz Turističke agencije “Travelino “i distributerske kuće “Dexin film”. Oni pozivaju sve mališane da se priključe avanturi i, uz malo mašte i sreće, osvoje putovanje u Italiju za dve osobe.

Stiže crtać “Vreme je za sankanje”, tu je i numera “Najbolji dan”

Šta je potrebno da uradiš?
1. Pogledaj animiranu avanturu “Vreme je za sankanje” u periodu od 23. januara do 23. februara u svom omiljenom bioskopu;
2. Nacrtaj nekog od likova iz filma koji ti se najviše dopao;
3. Crtež sa svojim podacima (ime; prezime; datum rođenja; i kontakt telefon) i kupljenu ulaznicu za film pošalji na sledeću adresu: Dexin film, Žarkovačka 21v, 11000 Beograd;
4. Zaprati “Dexin film” na Facebooku i Instagramu, i saznaj da li si baš ti dobitnik putovanja u zabavni park Gardaland;
5. Konkurs traje do 23.februara, a ime dobitnika biće objavljeno javno 2. marta;
6. Učesnici koknursa mogu biti svi mališani uzrasta do 15 godina.

Crtani film “Tajna izgubljenog kraljevstva” od 27. februara u bioskopima

Park Natura Viva je prirodni zoološki vrt koji je dom za oko 1.500 životinja iz više od 250 divljih vrsta. Podeljen je u dva glavna područja: Safari park, u kojem posetioci ostaju u svom vozilu; i Fauna Park, koji je samo za pešake. Glavna aktivnost parka je uzgajanje divljih životinjskih vrsta, u saradnji sa vodećim zoološkim institucijama Evrope.

Gardaland je zabavni park smešten u gradiću Castelnuovo del Garda u Italiji. Smatra se najznačajnim takvim parkom u toj zemlji, te jednim od najznačajnijih u Evropi. Park se nalazi na jugoistočnoj obali jezera Garda i organizovan je u tematska područja koja nas svojim izgledom i detaljnom scenografijom vode kroz razne istorijske periode, u razna geografska područja i u svet fantazije.

AVANTURE AUTOSTOPERA (6): Kako smo prespavali na italijanskom groblju

Kada je film “Vreme je za sankanje” na repertoaru bioskopa u tvom gradu možeš saznati OVDE.

Fića i njegov tim su pred novim izazovom. Spremaju se za takmičenja u sankanju a glavni protivnici su mu misteriozni Zoki i njegova rođaka – lepa, ali snažna Čarna. Fića je specijalno za trku konstruisao fantastične sanke, ali se one u prvoj trci raspadnu malo pre linije cilja. To je težak gubitak za Fiću koji se ne miri sa činjenicom da je možda napravio grešku u konstrukciji ili da je strategija trke bila promašaj.

HEDONIZAM U ITALIJI: Treviso, grad za uživanje

Zajedno sa svojim prijateljima otkriva da je Zoki varao da bi se domogao pobede. Fića zahteva revanš trku… Zoki naravno pristaje, pod uslovom da Fića napravi novu pistu za trku. Kada je sa drugovima napravio spektakularnu trasu, Zoki je shvatio da sa Fićom nema šale, i počinje da smišlja nove smicalice. Dok se spremaju za novu trku Zoki je obezbedio sve podvale da bi dobio trku. Ali i Fića sa svojim driugarima ima nekoliko jakih iznenađenja za njega. Ko će pobediti?

“Vreme je za sankanje” potpisuju reditelji Benoit Godbout i Francois Brisson, a scenaristi su Claude Landry i Maxime Landry. Naslovnu numeru “Najbolji dan” otpevale su Bojana Radovanović i Katarina Radulović.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde