Potraga za predgrupom: Podeli binu sa “Dubiozom” na Tašu

0
69

Balkan-ska-pank-dab atrakcija “Dubioza kolektiv” četiri godine nije održala samostalni koncert u Beogradu, pa su odlučili da se vrate u velikom stilu – 30. juna na stadion Tašmajdan.

konkurs podeli binu sa dubiozomTim povodom, Rock radio organizuje potragu za bendom koji će zagrejati publiku na Tašu za “Dubiozin” koncert. O tome koliko je interesovanje bendova koji žele da se sviraju kao predgrupa, svedoči preko pedeset prijava koje su stigle na adresu Rock radija u protekla dva dana. Zainteresovani bendovi mogu do 3. juna da šalju svoje snimke, fotografije i biografiju na konkurs@rockradio.rs. A ko će deliti binu 30. juna na stadionu Tašmajdan sa “Dubiozom” biće objavljeno 11. juna u 10h u Jutarnjem programu Rock radija.

„Dubioza kolektiv“ u svom stilu najavila koncert na Tašmajdanu

Članovi “Dubioze” nedavno su pozvali beogradsku publiku na koncert. I to, uz prepev jednog od najlepših šlagera iz osamdesetih godina prošlog veka – “Na morskome plavom žalu”. Ova pesma je iz filma Emira Kusturice “Sećaš li se, Doli Bel”.
Ulaznice za koncert grupe “Dubioza kolektiv” se već nalaze u prodaji. I to, preko Eventima po ceni od 1.400 za parter i 1.600 dinara za tribine.

Izvor: RTS

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde