Počeo peti Nektar OK Fest

0
98

Tjentište će ovog vikenda biti epicentar najboljeg provoda u regionu, poručuju organizatori festivala.

Počeo peti Nektar OK Fest
Foto: Promo

OK Fest je jutros, 6. jula, zvanično otvorio vrata mnogobrojnim gostima i posetiocima. Iako je veliki broj kampera stigao dan pred festival, posetioci iz svih krajeva sveta stižu na Tjentište. Peti Nektar OK Fest bogatim sadržajima, programom i muzikom i ove godine učiniće Nacionalni park Sutjeska epicentrom najboljeg provoda u regionu.

Nektar OK fest 2018: „Hladno pivo“ poziva na Tjentište
Počeo peti Nektar OK Fest
Laka nastupa prvog dana festivala, Foto: Promo

Tokom tri dana na isto toliko festivalskih bina smenjivaće se vrhunska imena regionalne i svetske muzičke scene. Preko 19 sati odličnog muzičkog programa svakoga dana, u kombinaciji sa adrenalinskim sadržajima raftinga i planinarske šetnje, uz posete nekim od najlepših vidikovaca i predela u ovom nacionalnom parku, malo će koga ostaviti ravnodušnim.

Gibonni poziva publiku na OK Fest na Tjentištu
Počeo peti Nektar OK Fest
OK kamp – mesto dobre zabave i druženja, Foto: Promo

Današnji program započeo je pokraj bazena uz program Bjutiful selekšn by: G Edd/Fedja Knajdl/Forniva. Zabava se nastavlja u festivalskom kampu na Sensation OK stage-u uz Laku i “Zemlju gruva”. Večernji program na Jägermeister main bini rezervisan je za “Hladno pivo”, Kirila Đaikovskog i Stereo MC’s. Po završetku istoga, publika se seli na OK After Party. Tamo ih očekuju Vukašin Marković iz grupe “Irie FM” i Sergej Trifunović.

Nektar OK fest 2018: After Party za DJ-pultom Vasil, Gile, Vukašin, Sergej…
Počeo peti Nektar OK Fest
Foto: Promo

– Tjentište će tokom tri festivalska dana biti središte okupljanja ne samo zaljubljenika u dobru muziku, provod i druženje, već i mesto okupljanja ljubitelja prirode koji će se zajedno sa nama upustiti u OK avanturu. I ove godine Nektar OK Fest u saradnji sa Operacijom kino donosi sadržaj i program za sve ljubitelje sedme umetnosti. Petu godinu za redom zahvaljujući ovoj saradnji OK publika uživaće u svetskim filmskim ostvarenjima pod zvezdanim nebom na Tjentištu – poručuju organizatori.

Odabrani filmovi za ovogodišnju OK cinema zonu

Ekipa Operacije kino pažljivo je odabrala tri filma koja će se svake večeri prikazivati na velikom filmskom platnu od 21h u OK cinema zoni. Ona je locirana ispred Hotela “Mladost”. Večeras je na repertoaru film “AVENGERS:Infinity war”.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde