Snima se: “Ubice mog oca 4”, nova dinamika i neka nova lica

0
597

Počelo je snimanje četvrte sezone popularne serije “Ubice mog oca”. Scenaristi i glumci za sada ne žele da otkriju previše, tek da će nove epizode doneti razrešenja nekih starih, ali i novih slučajeva. Naravno, biće zanimljivih akcionih i emotivnih scena.

Ekipa ponovo na okupu

Nova dinamika će takođe krasiti “Ubice mog oca 4”, kažu članovi ekipe. I biće poprilično “mračna”
– Akcije će biti dosta, pošto smo tražili da ima više tih akcionih scena – rekao je glumac Marko Janketić za N1. On je dodao da gledaoce očekuju i brojna iznenađenja, jer scenaristkinja to tako zakuva, pa se svaka sezona završavala sa nekim velikim znakom pitanja.

“Ubice moga oca” najbolja serija na festivalu FEDIS

Emitovanje nove sezone jedne od najpopularnijih domaćih serija počeće na Nova S s jeseni. Centralna tema nove sezone je slučaj serijskog silovanja u Beogradu.
– Posle dugo vremena na TV ekranima se pojavljuje ova priča, koja je teška i surova. Statistika broja silovanja je porazna, ali je još porazniji broj prijavljenih slučajeva, jer žrtve odustaju – rekla je scenaristkinja Nataša Drakulić.

Kako je istakla, paralelno sa ovom pričom gledaoci će moći da prate ratove starih kriminalnih klanova koje inspektori Aleksandar Jakovljević (Vuk Kostić) i Mirko Pavlović (Marko Janketić) pokušavaju da odgonetnu i da, kao i do sada, ostanu na strani pravde.

Četvrta sezona donosi odgovore na stara, ali postavlja i neka nova pitanja. A, tu su i neka nova lica.
– Glavnu novu žensku junakinju koju imamo je Sloboda Boba Mićalović, na moje veliko zadovoljstvo. Četiri godine se jurimo i konačno smo je najurili da igra sa nama. Ona igra majorku policije, načelnicu odeljenja za seksualne delikte – otkrila je scenaristkinja.

PREDRAG GAGA ANTONIJEVIĆ: Šta nas čeka u drugoj sezoni “Državnog službenika”
Sloboda Mićanović tumači Dunju, načelnice odeljenja za seksualne delikte, novi lik u seriji “Ubice mog oca 4”

– Dunja je major-inspektor za krvne i seksualne delikte i bavi se rešavanjem silovanja u ovoj sezoni. Postoji jedan, ona sumnja, masovni silovatelj (da li ima jedan ili više njih, to ćemo videti do kraja). Prijatna je, ali i vrlo odlučna, hrabra i surova kada je potrebno da se nađe počinilac. Bavimo se u seriji ozbiljnom društvenim fenomenom silovanja. To je veliki problem koji postoji u našoj zemlji. Od nekih 100 slučajeva, 20 odsto ide u procese i onda pokušavamo da apelujemo na ljude i da se zakoni promene… tako da sa te strane mislim da će to biti značajan pomak – rekla je Sloboda Mićalović zbog čega će njena uloga imati posebnu težinu.

– Kada su nastavci u pitanju ume da jenjava. Ali, ova serija drži kvalitet, zacrtanu koordinatu i to je jako važno. Jeste uzbudljivo, jeste crno, biće možda više akcionih scena… ali ono što je najvažnije je da je ostala dosledna svom kvalitetu, jakim likovima, situacijama i događajima – dodala je Sloboda.

Ubice mog oca 3: Preminulog Nebojšu Glogovca zameniće Boris Pingović

Osim Mićalovićeve, nove likove u “Ubicama mog oca 4” igraće i Voja Brajović, Boris Komnenić i Isidora Građanin. Autor serije je Gaga Antonijević a snima se produkciji United Media i “Dandelion production”.

Mnogi gledaoci pitali su se hoće li preživeti svi glavni likovi, kao i šta ih sve čeka u novim epizodama.
– Neke nove probleme na nivou porodice i odnosa sa suprugom, rešavanje novog ubistva – kaže Janketić.
Gde je krimi serija tu su i neki leševi. Mene stalno zezaju koliko sam ljudi pobila – mnogo, i tek ću! – rekla je Nataša Drakulić.

“Ubice mog oca 3”: Saša Matić otpevao emotivnu baladu “Rastanak”

– Svaki put kada dođe nova sezona ja se oduševim kada pročitam. Biće uzbudljiva, puna obrta i akcija. A, inspektor Jakovljević će se i u ovoj sezoni baviti time ko mu je ubio oca i zašto. Mogu da otkrijem da će da postane načelnik Odeljenja za narkotike, ono što je bio i njegov otac, i Ljuba Bandić u prošloj sezoni – kazao je Vuk Kostić.

E. A. / Izvor: N1, Telegraf / Foto: Petar Lazović

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde