Počelo snimanje treće sezone serije “Ubice mog oca”

0
298

Ljubitelje omiljene domaće kriminalističke serije obradovaće vest da inspektor Aleksandar Jakovljević, Mirko Pavlović, Milanka, Marija, Marjanović i drugih likovi nastavljaju rešavanje starih, ali i jedan novi slučaj uz brojne spletke i intrige.

počelo snimanje treće sezone ubice mog oca 3 fbPočelo je snimanje treće sezone serije “Ubice mog oca”, koju publika sa nestrpljenjem isčekuje. Gledaoci će novu sezonu “Ubica” moći da prati već na jesen premijerno na TOP kanalu.

„Ubice mog oca“: Na TOP kanalu emitovaće se i treća i četvrta sezona

Treći serijal serije “Ubice mog oca” donosi uzbudljiv zaplet. Kako je otkrio reditelj Predrag Gaga Antonijević glavna tema će biti rat narko klanova. Tako posle prošle sezone gde su tema bili navijači, a pre toga građevinska mafija, sada će u prvom planu biti narko klanovi. Reditelj je dodao da je uvek bitno u seriji imati socijalnu i društvenu pozadinu priče. Naravno, kao i do sada, sve kreće – sa ubistvom. Scenaristkinja Nataša Drakulić pobrinula da ne manjka akcionih scena, obračuna, i da bude veoma dinamično.

Ubice mog oca 3: Preminulog Nebojšu Glogovca zameniće Boris Pingović

Inspektor Aleksandar Jakovljević rešava novi slučaj ubistva uglednog lekara, koji ide u nekoliko pravaca sa neočekivanim preokretom na kraju. Kroz ovaj slučaj, serija dramski zahvata odnos javnog i privatnog sektora u toj oblasti. Paralelno, odvija se veliki rat između narko klanova oko borbe za prevlast na tržištu droge. A, od čega Marjanović dugo pokušava da ga skloni, ali je to nemoguće.

„Ubice mog oca 2“: „Nemam nikoga više“ – Aleksandra Kovač napisala pesmu za Šabana Šaulića

Prošlost od koje se Aleksandar bez obzira na sve nikad nije otrgao, jer nikad i nije razjašnjeno ubistvo njegovog oca Mileta, nekadašnjeg načelnika odeljenja za narkotike, ponovo kuca na vrata. Saznaje bolnu istinu koja menja sve…

Stefan Živojinović za „Ubice mog oca 2“ snimio pesmu „U drugom životu“

Gledaoce u nastavku očekuje mnogo uzbuđenja uz nove epizode “Ubica”. Pored poznate glumačke ekipe, Vuka Kostića, Tihomira Stanića, Marka Janketića, Elizabetu Đorevsku, Natašu Ninković, Slavka Štimca, Predraga Bjelca… na set se vratila i Jelisaveta Orašanin, a biće i novih likova. Jedan od njih je načelnik za narkotike pod imenom Bogdan, koga tumači Ljubomir Bandović. Lik Jovana Despotovića koga je glumio Nebojša Glogovac u trećem delu serije igraće glumac Boris Pingović, Nebojšin prijatelj i kolega sa klase.

Ovako je završena druga sezona hit serije “Ubice mog oca”:

J. D.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde