Počelo snimanje serije “Jutro će promeniti sve”

0
622

Ovih dana je počelo snimanje serije “Jutro će promeniti sve”, koja će prikazati duh Beograda i današnjeg vremena kroz priču o borbi sa životnim izazovima jedne generacije.

Jutro će promeniti sve RTS
Miodrag Dragičević i Jovana Stojiljković, Foto: Promo

Ekipa je na Filozofskom fakultetu u Beogradu snimila prve kadrove. To je tek jedna od lokacija na kojoj će se realizovati serija “Jutro će promeniti sve”, a biće ih više od 300 u gradu. Nova serija nastaje u koprodukciji Radio-televzije Srbije (RTS) i Radio-televizije Republike Srpske (RTRS), i u izvršnoj produkciji kuće “This and That Production”.

Pala poslednja klapa TV serije „Koreni“
Jutro će promeniti sve RTS
Miki Krstović na setu, Foto: Printskrin RTS

Kroz 40 epizoda gledaoci će pratiti život četvoro tridesetogodišnjaka koji su u raskoraku između mladosti i zrelog doba, i tragaju za sobom i svojim mestom u društvu. Ekipu koju čini više od 200 glumaca predvode Nikola Rakočević; Jovana Stojiljković; Andrija Kuzmanović; i Isidora Simijonović. Tu su još i Anita Mančić; Nebojša Dugalić; Miodrag Miki Krstović; Marko Janketić; Milan Marić; Goran Bogdan; Anastasia Mandić; Jelena Đokić; Miloš Vlalukin; Jovana Gavrilović; Ljiljana Stjepanović…

Bjeline „Senke nad Balkanom 2“ i „Žigosani u reketu“ premijerno na TOP kanalu
Jutro će promeniti sve RTS
Reditelj Goran Stanković i glavni urednik Kulturno-umetničkog programa RTS Nebojša Bradić, Foto: Printskrin RTS

Reditelji serije su Goran Stanković, Vladimir Tagić i Milica Tomović. A, scenaristi su Maja Pelević, Dimitrije Kokanov, Milan Marković Matis, Boris Grgurović i Filip Vujošević. Direktor serije je Ivan Krstović.

MILAN MARIĆ: Odrastao sam igrajući Dovlatova
Jutro će promeniti sve RTS
Reditelji serije Goran Stanković i Vladimir Tagić sa ekipom na Filozofskom fakultetu, Foto: Printskrin RTS

Dramska serija “Jutro će promeniti sve” prati život glavnih junaka, kroz period od godinu dana. Kada se Filip, dečko koji obećava, stipendista prestižnog američkog univerziteta Berkli, posle nekoliko godina provedenih u Americi, vrati u Beograd, ispostaviće se, da će njegova naizgled kratka poseta, trajati duže nego što je planirano. Filipov povratak okupiće njegove dugogodišnje prijatelje, Ljubu, Anđelu i Aleksandru… Biće to priča o ljudima koji su završili sa školovanjem, ali nisu oformili porodice, nemaju stalne poslove… Oni nisu više mladi, a nisu ni u potpunosti odrasli. Pokušavaju da redefinišu svoje prijateljske i emotivne odnose. I pokušavaju da shvate “kuda dalje”. Kkao navode autori – ovo je priča o ljudima koji žive u Beogradu, o onima koji iz njega odlaze i onima koji se u njega ponovo vraćaju.

Jutro će promeniti sve RTS
Serija će se emitovati krajem godine na RTS, Foto: Promo

Emitovanje serije “Jutro ćer promeniti sve” planirano je na jesen na RTS-u.

E. A. / Izvor: RTS

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde