“Psi laju vetar nosi”: Počelo snimanje druge sezone serije

3
210

Dobro poznati likovi upliću se u nove životne situacije.

"Psi laju vetar nosi": Počelo snimanje druge sezone serije
Radoš Bajić i Ana Alexander, Foto: RTS

Nakon dve godine pauze, počelo je snimanje drugog ciklusa jedne od najgledanijih televizijskih serija “Psi laju vetar nosi”, u produkciji Radio-televizije Srbije i “Contrast Studiosa”. U novoj sezoni serija će imati 11 epizoda. Početak emitovanja druge sezone planiran je za jesen 2019. na programima RTS.

Priča o Stavrićima doneće mnogo zdravog humora i razbibrige, ali istovremeno i naterati da se zapitamo nad važnim životnim pitanjima, kažu iz Javnog servisa. U toj priči o malo poznatom svetu beogradskog predgrađa, o malim, običnim ljudima sa margine društva, koji su se, u potrazi za boljim životom, nasukali na obode velegrada, likovi serije će se sresti sa mnogim iskušenjima, izazovima, radostima i razočarenjima.

Promovisana knjiga “Samo je Morava večna” Radoša Bajića
"Psi laju vetar nosi": Počelo snimanje druge sezone serije
Nedeljko Bajić, Nenad Heraković i Đorđe Erčević, Foto: RTS

Dobro uigranu glumačku ekipu predvodi Tihomir Stanić u ulozi Kostadina Stavrića, zvanog Stavra. Tu su još i Mira Banjac; Anita Mančić; Radoš Bajić; Boris Milivojević; Aleksandar Srećković Kubura; Milenko Pavlov; Nenad Heraković; Isidora Minić; Marko Živić; Nedeljko Bajić; Petar Benčina… a, pridružiće se i velika imena srpskog glumišta, među kojima Svetlana Ceca Bojković; Tanasije Uzunović; Nenad Jezdić; Milan Kalinić; Ivan Vučković; zatim holivudska glumica srpskog porekla Ana Alexander… i mnogi mladi i talentovani glumci kao što su Tamara Šustić; Mihailo Perišić; Mateja Popović…

Pesma “Opa cupa” peva se diljem sveta
"Psi laju vetar nosi": Počelo snimanje druge sezone serije
Milenko Pavlov, Foto: RTS

Serija će biti snimana na široj teritoriji Beograda, u Sopotu, Maloj Ivanči, ali i na drugim lokacijama u Srbiji. Pored rediteljke Jelene Bajić Jočić, autorsku ekipu serije čine i scenarista Radoš Bajić; direktori fotografije Predrag Jočić i Marko Bulajić; kostimograf Ivana Nestorović; autor maske i šminke Mirjana Stevović; montažer Stevan Marić; scenograf Jelena Mirković.

E. A. / Izvor: RTS

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde