“Južni vetar 2 – Ubrzanje”: Počelo snimanje nastavka hit filma

0
184

Premijera je planirana za početak naredne godine.

"Južni vetar 2 - Ubrzanje": Počelo snimanje nastavka hit filma
Baća i Maraš – Miodrag Radonjić i Miloš Biković, Foto: Promo

Nakon velikog iščekivanja, u Knjaževcu je danas počelo snimanje filma “Južni vetar 2”. To je nastavak domaćeg ostvarenja, koje je bilo bioskopski hit i prvi deo je pogledalo više od milion i po gledalaca. Nastavak će nositi naziv “Ubrzanje”, a scenario i ovog puta potpisuju Petar Mihailović i reditelj Miloš Avramović.

MILOŠ BIKOVIĆ: Projekti iz Srbije za ceo svet
jv2 1
Snimanje filma počelo je u Knjaževcu, Foto: Promo

Poštujući sve propisane epidemiološke mere, u istočnoj Srbiji će se snimati punih pet nedelja ove uzbudljive sage, čiji je glavni junak Petar Maraš (Miloš Biković). On će u nastavku koristi prednosti stečenog statusa “neprikosnovenog vođe srpskog podzemlja”. Želeći da proširi svoj posao i vrati se u okvire zakona, Maraš ulaže ilegalno stečen novac u legalne poslove. Vreba povoljnu priliku i po zadatku, sa svojim vernim drugom Baćom (Miodrag Radonjić), odlazi u istočnu Srbiju. Tu će ga zateći vest koja će ga primorati da momentalno promeni planove…

Jovana Nikolić i Coby snimili pesmu “Pazi se” za seriju “Južni vetar”
jv2 promo

Životi na ivici, igre po pravilima međunarodnih narko kartela, uz veliki broj do sada neviđenih akcionih scena, samo su neki detalji koji gledaoce čekaju u filmu “Ubrzanje”.
Glumačku ekipu će i dalje predvoditi Biković i Radonjić, a tu su i Jovana Stojiljković, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček, Luka Grbić…
Nakon istočne Srbije, snimanje će se nastaviti u Beogradu.

– Leto postaje vrelije, jer “Južni vetar” i zvanično ulazi u ubrzanje! – napisali su članovi ekipe na stranici filma “Južni vetar” na Facebooku.
Projekat se realizuje uz podršku Filmskog centra Srbije, kao i Telekoma Srbije.

E. A. / Foto: Promo

jv2 snimanje

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde