Počelo snimanje filma “Ajvar” sa Natašom Ninković i Sergejem Trifunovićem

0
200

Danas je u Beogradu počelo snimanje domaćeg filma “Ajvar”, u produkciji kuće Biberche i režiji Ane Marije Rosi, koja je i scenarista zajedno sa Majom Todorović. A sa Sergejem Trifunovićem i Natašom Ninković u glavnim ulogama.

ajvar sergej trifunović nataša ninković
Sergej Trifunović i Nataša Ninković, Foto: Marija Đoković / Promo

Film “Ajvar” će se snimati pet nedelja na lokacijama u Beogradu, Užicu i Stokholmu. Premijera je planirana za jesen sledeće godine. Reč je o srpsko-crnogorskoj koprodukciji, koproducent je Artikulacija iz Podgorice. Film su podržali Filmski centar Srbije, Ministarstvo kulture Republike Srbije, kao i Ministarstvo kulture Republike Crne Gore.

Sergej Trifunović u mini filmu „Putevi“ grupe „Irie FM“

Od sutra pravimo i Ajvar.

A post shared by Sergej (@dick_whistler) on

Vida (Nataša Ninković) i Bane (Sergej Trifunović) su bračni par koji već duže vreme živi u Skandinaviji. Imaju uspešne karijere, dovoljno novca za pristojan život i psa, ali nemaju decu. U Beogradu Vida ima majku Nadu (Vesna Čipčić), udovicu. Ona od smrti Vidinog oca živi virtuelni život, noseći godinu dana njegovu urnu sa sobom kuda god da ide. Bane u Beogradu ima mladu ljubavnicu, za koju je Vida saznala i o tome ćuti. U Srbiju dolaze za praznike, kada se odvija uigrana koreografija koja se mnogo puta ponovila u njihovim gastarbajterskim životima. Ali, ovog Uskrsa očekuje ih neki drugi život na koji nisu navikli. Neizgovoreno, a konstantno prisutno pitanje nemanja dece, prevara, otuđenost u porodici… Sve oko njih vrišti na rastanak i na kraj. Samo ga treba preživeti”.

Prvi dan snimanja..AJVAR..Sergej and Me by Ana Marija Rosi

A post shared by Natasa Ninkovic (@natasaninkovic) on

Predstava „Voz“ 100. put pred publikom za početak sezone Zvezdara teatra

Pored pomenutih glumaca u filmu igraju i Gordan Kičić; Miodrag Krstović; Pavle Pekić; Igor Borojević; Aleksandra Janković; Ivana Šćepanović; Paulina Manov; Branka Petrić; Mirko Vlahović; Srđan Miletić…

NATAŠA NINKOVIĆ: Znam da budem vrlo neprijatna

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde