Okuplja se Exit pleme: Počela registracija za najpovoljnije ulaznice za Exit tribe 2019

0
63

Exit festival je, u duhu svojih društveno angažovanih korena, prošle godine započeo obeležavanje 50 godina od izvornog Leta ljubavi iz 1967, koje je 2018. nastavljeno uz temu slobode.

Okuplja se Exit pleme: Počela registracija za najpovoljnije ulaznice za Exit tribe 2019Za iduću godinu, Exit šalje poziv članovima svog plemena iz preko 70 svetskih zemalja na novo okupljanje u 2019! Ovaj poziv ne odnosi se samo na najbolju zabavu na svetu i plemenski ples među zidinama jedne od najvećih evropskih tvrđava, već, kao i uvek, ima i snažan društveni angažman. Ovaj put je usmeren ka pozivu za zaštitu životne sredine. Exit Tribe 2019 pozvaće sve svoje fanove, ali i uticajne pojedince iz celog sveta, umetnike, sportiste i druge javne ličnosti, brojne pokrete i organizacije na ujedinjenje sa jasnim ciljem – zaštititi planetu i celokupan život na njoj! U ovom poduhvatu, rame uz rame sa Exitom biće i predstavnici Standing Rock pokreta. Oni predstavljaju globalni simbol borbe za zaštitu planete, a koji su prošle godine zajedno sa Nik Vujičićem sa glavne bine otvorili Exit festival.

David Guetta i Martin Garrix za finale: Exite, volimo te!

Fanovi širom planete već mogu da se prijave u globalni Exit Tribe i tako sebi rezervišu najpovoljnije ulaznice kada početkom jeseni budu puštene u prodaju. Zainteresovani mogu se OVDE prijaviti.

Ovogodišnji, 18. po redu, Exit festival posetilo je oko 200.000 posetilaca! Oni su tokom četiri noći i dana prošli kroz festivalske kapije! Osvojena titula evropskog, a po mišljenju mnogih i svetskog festivalskog šampiona, imala je proslavu dostojnu ovog istorijskog uspeha. Ovog leta izjednačen je i dnevni rekord od 55.000 ljudi na Petrovaradinskoj tvrđavi, uz dosad najveće finale Exita!

Exit 2018: Grace Jones za istorijski koncert i novi rekord festivala

Za non-stop slavlje na svim binama i euforiju kakva još nije viđena lično su se pobrinuli David Guetta; Martin Garrix; Alice Merton; Nina Kraviz; Joseph Capriati; Asian Dub Foundation; ZHU; Tale of Us; Asphyx; DJ Tennis; Red Axes i brojni drugi. Ovogodišnje izdanje festivala od starta je premašilo dosadašnja očekivanja, zahvaljujući novoj produkciji glavne bine čiju su publiku već od prve noći raspametili Migos; ali i američka rokerka LP; te art-pop ikona Fever Ray. Petak i subotu su obeležili koncerti rege kralja Ziggyja Marleya; repera hitmejkerskog dodira Frencha Montane; istorijski nastup dive beskrajnog talenta Grace Jones; i sjajno raspoloženi Ofenbach.

EXIT PUSTOLOVINA: Moje leto ljubavi

Novi spektakularni izgled i ove godine prikazala je mts Dance Arena koja je sva četiri dana zadržala pun kapacitet do samog zatvaranja uz tehno ikonu Richiea Hawtina; elektronskog genijalca Macea Plexa; house kralja Solomuna; i jednu, jedinu i uvek drugačiju, Ninu Kraviz, koja je uz pravi plemenski tehno ritam drugu godinu zaredom zatvorila ceo Exit uz glasne ovacije publike iz preko 70 zemalja sveta koji su joj izvukli i osmeh i suze na lice.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde