Počela “4+1” akcija “EXIT” festivala!

0
102

Prodaja ulaznica za ovogodišnji “EXIT” već je premašila brojku iz ovog istog perioda prošle, rekordne godine. A, počela je i omiljena “4+1” akcija fanova “EXIT” festivala. U njoj, društvo koje zajedno kupi četiri ulaznice, petu dobija na poklon!

Akcija se odnosi na ulaznice za ceo festival, bilo da su to četvorodnevna ili petodnevna za “EXIT”; trodnevna za “Sea Dance” ili “EXIT Avantura” ulaznica koja objedinjuje ova dva festivala u Novom Sadu i Budvi. Važno je samo da svih pet ulaznica budu iste, pa kombinovanje različitih vrsta ulaznica i festivala nije moguće. Akcija “4+1” će trajati dok se ne rasproda za to predviđen veoma ograničen broj paketa. Oni inače svake godine nestanu za svega nekoliko nedelja!

Izuzetno tražena akcija „4+1“ Exit festivala – samo do 5. juna!

exit 4+1Četvorodnevne ulaznice za EXIT (6-9. jul) već su u prodaji po promotivnoj ceni sa 50% popusta, od 6.990 dinara, dok su od subote 6. maja u prodaji i petodnevne ulaznice za festival, koje obuhvataju i “Day Zero” sa nastupom sastava “The Killers” (5-9. jul) po ceni od 8.490 dinara. Svi koji već imaju četvorodnevnu ulaznicu, a žele da je nadograde na petodnevnu i tako gledaju i velike “Kilerse” uživo, mogu da kupe “Get EXITed” dodatak po ceni od samo 1.490 dinara (parter). Oni koje zanima samo koncert “Kilersa” i “Day Zero”, mogu da kupe i pojedinačne ulaznice za taj dan po ceni od 2.990 za parter, 4.990 za Fan Pit i 12.000 dinara za Gold VIP.

Rag’n’Bone Man u maju u Beogradu

Akcija “4+1” odnosiće se i na ulaznice za “EXIT Avanturu” (EXIT 4 dana + Sea Dance); gde će društvo koje kupi četiri ulaznice za “Avanturu” po ceni od 7.490 dinara, petu dobiti na poklon. Karte se prodaju u mreži Gigstix.com i u svim knjižarama Vulkan, i putem sajta www.exitfest.org.

“EXIT” će ove godine početi dan ranije, u sredu, 5. jula na takozvanom nultom danu festivala, kad publiku očekuje nastup sastava “The Killers”, a njima će se do 9. jula na binama širom Petrovaradinske tvrđave pridružiti i Lijam Galager, , “Years & Years”, “Rag’n’Bone Man”, “Jake Bugg”, “Hardwell”, Džejson Derulo, Rošin Marfi, “Black Coffee” i mnogi drugi.

EXIT PUSTOLOVINA: Moje leto ljubavi

 

“EXIT” nagrađuje najbolje ideje za Viber stikere!

Svi pratioci Exitovog javnog četa na Viberu (viber.com/exit); koji u ovom momentu broji preko 1.1 miliona pratilaca; mogu da učestvuju u kreiranju novog paketa EXIT stikera i tako osvoje VIP ulaznice za festival i ostale vredne nagrade. Najbolji predlozi do pet reči koje korisnici pošalju do 14. maja biće u paketu novih EXIT Summer of Love 2017 stikera! Svako ko želi da učestvuje, potrebno je da ode na Exitov javni čet na Viberu i tamo klikne na ikonicu za privatnu poruku, a EXIT pomoćnik će ga provesti dalje kroz par lakih koraka.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde